Para Avcısı - The Wolf of Wall Street

Bu film hakkında ne söylemeliyim hiç bilemiyorum. Sanıyorum bir anda, çok büyük miktarda, fazla çaba sarf etmeden kazanılan paranın insanı sürükleyebileceği son nokta olarak değerlendirebilirim.

Jordan Belfort broker olarak başladığı meslek hayatına bu işte çok para olduğunu farkedince kendi şirketini açarak devam eder. Küçük, tanıdıklarıyla başladığı işini gün geçtikçe büyütür ve herkesin dikkatini çekmeyi başarır.
Bu yükseliş öyle hızlı olmuştur, para öyle çok gelmektedir ki uyuşturucu, seks, alkol, partiler, uçuk etkinlikler birbirini kovalar. Bu şekilde, hayatının yönetimini de yavaş yavaş elinden kaybeden Jordan'ı çok çok hızlı bir çöküş beklemektedir.
Filmin benim için çok da bir anlam ifade ettiğini söyleyemeyeceğim. Leonardo Di Caprio'nun oyunculuğundan da pek etkilenmedim. Ayrıca 180 dakikalık çok çok uzun bu filmi bitirmekte zorlandığımı da itiraf etmeliyim. Bence 2 saat bile bu film için çok uzun. Bir buçuk saat içerisinde vermek istediklerini rahat rahat verebilirlerdi.
Eğer filmi gerçekten merak ediyorsanız izleyin tabii ama bunun haricinde zamanınızı harcayacağınıza değeceğini düşünmüyorum. Oscar adaylığı bile bence çok ama çok anlamsız.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.