Stomp Gösterisindeydim!

Pazar gecesi dünyaca ünlü Stomp grubunun gösterisini izlemeye gittim. Hem de Hürriyet Dünyası'nın kampanyasıyla ücretsiz izleme şansım oldu. En baştan onlara teşekkür ederim ve sizler de Hürriyet Dünyası'na üye olarak böyle fırsatlardan yararlanabilirsiniz, belirteyim.


Gelelim bizim gecemize... Congresium'a girdiğimizde bizi bu güzel sahne karşıladı. Elimdeki en net resim bu olduğundan şimdiden söyleyeyim. Sahnede gördüğünüz her şeyi müzik yaparken kullandılar. Stomp aklınıza gelen her şeyi kullanarak müzik yapan bir grup. Poşetler, gazete kağıtları, fırçalar, çöp kutuları, süpürgeler, faraşlar, variller, ... Saymakla bitmez.
Tam 1 saat 45 dakika ara vermeden sahnedeydiler ve öyle büyük bir performans sergiliyorlar ki hayran olmamak elde değil. Sadece müzik yapmıyorlar aynı zamanda seyirciyle etkileşim içindeler. Bir komedi filmi izler gibi gülerken, kahkaha atarken buluyorsunuz kendinizi.

Ritimlere eşlik ettik, bazı izleyiciler kalkıp dans ettiler, kısacası muhteşem bir gösteriydi. Olur da şehrinize geldiğini duyarsanız sakın "Acaba?" demeyin. En azından bir kere izlemeniz, bu keyfi yaşamanız gerekir.
Yukarıdaki kareler size belki bir şeyler anımsatmıştır. Birkaç yıl önce sinema salonlarında filmler başlamadan önce ses kalitesine dikkat çekmek amacıyla yayınlanan bir video olurdu hani. Ayaklarında varillerle çıkagelirlerdi. Hah işte o adamlar bu adamlar ;)
 Burada iplere asılı bir halde müzik yapıyorlar.

 Stomp'la ilgili daha detaylı bilgi için sizleri tabii ki kendi sitelerine yönlendireceğim. Eğer fırsatınız olursa bu gösteriyi sakın kaçırmayın derim. http://www.stomponline.com/


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.