Tahta At Yılımız Kutlu Olsun :)

İlgilenenler bilirler, bilmeyenler için de ben anlatayım istedim. Çin takvimine göre dünyamız 31 Ocak 2014 itibariyle Tahta At Yılı'na girdi ve bu süreç taaa 18 Şubat 2015'e dek devam edecek. Tahta ve At mı diyenleri duyar gibiyim. Bu yüzden bu konu hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım.
Çin astrolojik takvimi, 12 hayvan sembolünden ve iki sende bir değişen beş elementin (ateş, tahta, metal, su) birleşiminden oluşuyor. Yani tahta ve at bu şekilde buluşuyor.

Tahta At yılı bizlere bu yılın daha hızlı ve dinamik bir yıl olacağının haberini veriyor. Karar almanın, kararlara bağlı kalmanın sonuçlarını daha hızlı daha kısa sürede görebileceğimiz bir yıl. Bu senenin enerjisini ise seyahat etmenin, işte yükselmenin, geçen sene alınan kararların uygulanması şeklinde açıklayabiliriz. Kısaca Tahta At Yılı --> Kariyer ve Başarı Yılı olarak adlandırılıyor. Yaşadık ;)
Pekiii bu yılın olumlu enerjisini evlerimize taşımak, olumsuz enerjilerini de evimizden uzaklaştırmak için neler yapmak gerekir derseniz başvuru noktamız tabii ki Feng Shui olacak. Evinizin kuzeyini, güneyini, doğusunu ve batısını belirledikten sonra hazırsınız demektir. Sizleri doooğru Nilambara'nın sayfasına davet ediyorum :) Feng Shui'ye inananlardansanız buradan oldukça faydalanacaksınız demektir. Yazılan taktikleri uygulayarak Tahta At Yılı'nı sapasağlam atlatalım ;) Mutlu Yıllar!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.