Şirinler Hayvanat Bahçesinde - Teraryum

Ülke gündeminden uzaklaşıp Şirin Köy'e taşınmaya karar verdim. Şirinler de "Haydi gel, Ankara'dakinin akıbeti belli değil ama biz seni hayvanat bahçesine götürelim." dediler. Ben de havam değişsin diye kabul ettim :)

 Kimsecikler bana kızmasın kötü espri için çünkü uykusuzum, endişeliyim, meraktayım, yorgunum ama bugün birazcık da olsa umutluyum. Mansur Yavaş'ı sonuna dek destekliyor ve Ankara'yı alacağına inanıyorum.
Bu teraryumumu bir arkadaşımın ofisi için yaptım. Ofise biraz renk biraz eğlence gelmesini istemişti. Ben de elimdekilere baktım. Hayvanlar ve Şirinler2le karşı karşı kalınca da bu ancak hayvanat bahçesi olur dedim ;)
Ve ortaya yukarıda gördüğünüz gibi hayvanları doğal ortamlarında (!) ziyaret eden şirinler çıktı. Sakın bana penguenin, fok balığının toprakta ne işi var demeyin. Teraryumda "su yapma" profesyonelliğine henüz erişemedim. Her şey zamanla. Siz orayı deniz olarak hayal edin ;)
 Bu aralar ruhsal durumun üst resimdeki şirinle alttaki arasında gidip gelse de hep ne diyoruz? Umudumuzu kaybetmiyoruz :) Hepinize mutlu şirinlemeler...


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.