Psikiyatrist - Wulf Dorn


Kış okuma şenliğinde hızlı olma çabaları, işler, güçler derken yazı giremedim bloğa ama eski tempoma geri dönebilmek ümidiyle bir kitap tanıtımıyla karşınızdayım. Hikayenin sizi alıp götüreceği, elinizden bırakmak istemeyeceğiniz Psikiyatrist'te özel bir klinikte çalışan psikiyatrist Ellen Roth'un kliniğe gelen bir hastayla karşılaşmasından sonra yaşadıklarını okuyacaksınız. 

Okurken en az Ellen Roth kadar korkacak, paranoyaklaşacaksınız. Kitabın sonunu delicesine merak ederken sayfaların nasıl okunduğunun farkına bile varamayacak bu deli heyecan bittiğindeyse anlık bir boşluk hissi yaşayacaksınız.
Korku-gerilim tarzından hoşlananlar için tek geçebileceğim romanı okumak için sakın geç kalmayın :) Keyifli okumalar...

8 yorum:

  1. Keyifli bir kitaba benziyor okuma listeme aldım :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bir psikolojik romanı (roman denirse, yaşanmış öykülerden oluşuyor) yeni bitirdim. Farklı bir serüven kesinlikle. Bu tavsiyeniz için de sağolun. :) Merak ettiğim şey kitapta adı geçen karakterlerin hayali olup olmadığı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karakterlerin hayali ya da gerçek olduğunu söylemek doğru olmaz bence. Ne dersiniz? Onu okuyarak öğrenmek en güzeli. Yoksa hiçbir anlamı kalmaz.

      Sil
    2. Tabi romanın çıkış noktası buysa, söylemek doğru olmaz :) Ben psikologların etik gereği seanslarını yazıya dökmelerinin yasal olmadığını bildiğimden sordum :)

      Sil
    3. Kitabın yazarı psikolog değil yanlış anlaşıldı galiba :) Baş karakterimiz Psikolog ;)

      Sil
  3. 1 yıl önce okumama rağmen sonunu hatırlayıp hala şok olduğum kitap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyiydi bence de. Unutulmazlar ve hep tavsiye edilecekler arasına girdi.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.