14 Şubat mı? Peki ya Özgecan?

Bugün 14 Şubat dünyada sevgililerin birbirlerine hediyeler alması, sevgilerini göstermesi, bolca para harcaması ve sevgilisi olmayanların da onlara nefretle baktığı gün. Kırmızı güller, kalpler, kırmızı paketli hediyeler, kırmızı balonlarla geçireceğimiz bir gün. Peki ya Özgecan Aslan?
Özgecan'la ilgili ilk haber şöyle geldi;

Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Özgecan Aslan (20), 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra Tarsus'ta bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla gezdi. Daha sonra arkadaşından ayrılan ve ikamet ettiği Mersin'e gitmek isteyen Özgecan Aslan, iddiaya göre şehirlerarası sefer yapan minibüse bindi. O saatten sonra genç kızdan haber alınamayınca, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı.Bunun üzerine polis ve jandarma çalışma başlattı. Dün Özbek Mahallesi yakınlarında trafik kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları minibüs içinde kan izlerini gördü. Jandarma, polis ile birlikte yaptığı çalışmada araçta bulunan N.A. (50), oğlu A.S.A. (26) ve F.G.'yi (20) gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 kişi, genç kızı benzin döküp yakmaya çalıştıklarını, Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin Deresi'ne attıklarını itiraf ettiler. Olaya karıştığı iddia edilen bir kişi de aranıyor. Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Ülkende neler oluyor farkında mısın Türkiye? Kadınlar, Özgecan'a bunu yapan erkekler yüzünden belli bir saatten sonra dışarıya çıkamıyor. Özgürce, canı nasıl istiyorsa o şekilde giyinemiyor, günün her anı karşı cins tarafından elle ya da sözle tacize maruz kalıyor. Siz anneler nasıl yetiştiriyorsunuz bu erkek evlatlarınızı? Daha küçücükken ve hiçbir şeyden anlamazken "aç oğlum ... göster amcalara" demeyi biliyorsunuz babalar! Hangi kız evladına söylenmiştir bu? O et parçasının çok matah bir şey olduğunu mu sanıyorsunuz? Malum uzvunu amcalarına yıllarca açıp açıp gösterdikten sonra bu kez de bütün kızlar oğlunuzla aşk yaşıyor sanıyorsunuz! Küçük çocukların akıllarına bunları sokmak ancak küçük beyinlerin işidir dostlar! Onlara araştırma yapmayı, internetten porno için değil bilgi için yararlanmayı, kitap okumayı, film izlemeyi, müzik dinlemeyi, tiyatroya gitmeyi öğretin. Öğretin ki sizin kızınız da Özgecan'ın yaşadıklarına maruz kalmasın!


Sana bana günaydın belki bu sabah ama ona degil! Ailesine degil! Sevenlerine degil!

Utan insanoğlu. Erkekliginden, sözde insanligindan utan!
Siz caniler acilar icinde kivranin. Yalvarin, onun cektigi acilarin kat kat fazlasini cekin ve ölemeyin! Ölüm size kurtulus olur cünkü!! Amerikalı kadın öldürüldü
Deniyor ki
Tek başına ne geziyordu
Kadın dediğin
Tek başına sokağa çıkmaz çünkü
Hatırlayın
Rus kızı, ahtapot gibi uzanan ellerden kurtulmak için
Taksim’de otobüs durağının üstüne tırmanmıştı
ayakkabısı çıkmıştı
çorabını çekiştiriyorlardı aşağıdan
külotunu cep telefonuna kaydediyorlardı
Alman kız taksicilere
Litvanyalı kız eczaneye
Hırvat kız benim kameramana sığınmıştı
Kazağı duruyordu ama
sutyeni yırtılmıştı, sutyeni
Bacaklarını açıp göstermek istedi
rtük var dedik
kollarını sıyırıp gösterdi, mosmordu
Salyalarını akıta akıta sırıtanlar
50’şer lira filan ödeyip, çıktılar
Aramıza döndüler.
Otobüse, vapura, tenhaya
Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam
henüz tecavüz gerçekleşmediği için “yarım kaldı” indirimi aldı bu memlekette
Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı
Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var
Üvey kızına tecavüz edip, “kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu”yla indirim alan var
Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, “orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim” indirimi alan var
Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da “zaten bakire değildi” indirimi alan var
Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp “cilve yaptı” indirimi alan var
Eşini katledip, “kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum”indirimi alan var
Kadın programında, “babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp, “babasını kamuoyunda mahcup etti” indirimi alan var
Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var
Bakın, daha bu hafta
Denetimli serbestlik yasası çıkarıp, bismillah, ilk kimleri bıraktılar
Kadın dövenleri
Hırt cumhuriyetidir
Amerikalı kadının öldürülmesinden daha vahimi
Kadının öldürülmesine hiç kimsenin şaşmamasıdır
Yılmaz Özdil

Yılmaz Özdil'in kaleminden çıkan bu yazı ülkemizde geçerliliğini hiç yitirmeyecek diye korkuyorum artık. Bu canilerin Özgecan'a yaptıklarının aynısına maruz kalmalarını öyle içten diliyorum ki umarım her gece bu kabusu görür ve uyuyamazlar!
Şu ana dek gelen son haberi de linkten inceleyebilirsiniz. Mutlu sevgililer günleri Türkiye!

11 yorum:

  1. Çok güzel bir konuyu dile getirmişsiniz... Size sonuna kadar katılıyorum... Allah Özgecan ın ailesine sabır versin...

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Elimizden bunu söylemekten başka bir şey gelmiyor işte :/

      Sil
  3. Anne babalar çocuklarına erkek olmayı değil ADAM olmayı öğretmedikleri sürece bu böyle devam edecek maalesef. Çok acı..

    YanıtlaSil
  4. Çok üzgünüm, çok. Özgecan'ın annesiyim bende, derinden yaralandım. Bir evladımızı çok ama çok acı bir şekilde kaybettik. Artık, UYAN TÜRKİYE...
    Sinem'ciğim yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizi çok yaraladı olanlar. Bilemiyorum artık, aile içi eğitime el atılmadıkça geçmeyecek bu olanlar. Herkes çocuk sahibi olmamalı, bakamayacak olanlar engellenmeli. Ya da birine bakamayanın ikinciyi yapması engellenmeli.

      Sil
  5. Ağızlarından Allahı düşürmeyen, kadını seks objesi zannedip gördüklerinde salyaları akan, dindar takılıp söz konusu bacak araları olduğunda tecavüz edip öldürmekten çekinmeyen, hamileden,çöp tenekesinden, bebekten, damacanadan, hayvanlardan tahrik olan, şeref yoksunu, haysiyetsiz vebalı insanların oluşturduğu bir toplum olduk artık. 5 yıl önce yurdum insanını severken şimdi nefret ediyorum, bu ülkeden, bu insanlardan, dinlerden, tecavüze uğrayıp öldürülen kız hakkında ileri geri konuşup tecavüz eden şerefsizi savunan dar kafalı dindar, hastalıklı tayfadan hepsinden nefret ediyorum.

    Bilsem ki annem babam yada herhangi biri bile beynindeki orospu zihniyetini görmezden gelerek kapalı olmadığı için bir kızın tecavüze uğramasını normal görecek, hiç üzülmem, ölsünler, alayı ölsün... Yaşanmaz bu ülkede, imkanın varsa basıp gideceksin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bırakıp gitmek hiçbir şeyin çözümü değil. Kötülük iyilikten çok daha hızlı yayılabilen ve eninde sonunda seni bulacak tek şeydir. Kaçmak yerine düzeltmeyi denemeliyiz. Ayrıca evet ülkemizde din üzerinden saçma sapan şeyler söylense de bu bu tür vahşet içeren durumların başka ülkelerde yaşanmadığı anlamına gelmez. Birbirimizi suçlamak yerine yapıcı olmalıyız.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.