Köpüklü Nestlé Coffee-Mate ile Keyfi Köpürtün

Siz de benim gibi sade nezcafe içemeyenlerden misiniz bilmem? Sade nescafe ilk olarak acılığı ve sonrasında midemi yakma özelliği sayesinde beni mahfediyordu taa ki Fikri Mühim sayesinde Coffe Mate'in çıkarttığı köpüklü kahve kremasını deneme şansım oldu.

Evet tabii ki görsellerdeki gibi bir köpük elde edemedim. Benim köpüğüm yukarıdaki gibiydi. Bu 3 tatlı kaşığı coffee-mate atılmış hali fakat siz kaşık sayısını dörde çıkarır bir de içerisine marshmallow atarsanız hem tadının hem de köpüğünün güzelliğine doyamayacaksınız. Yıllardır ağzına nescafe sürmeyen ben, paket geldiğinden beri her gün bu karışımı içmeye başladım. Her birinize teker teker tavsiye ederim ;)

6 yorum:

  1. 4. kaşık önerisine katılıyorum ben fazla köpürtemedim:) ama tadı güzel. afiyet olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) dediğim gibi marshmallowlu deneyin bir de. Size de afiyet olsun.

      Sil
  2. bence kesinlikle kullanmayın köpürtmeyeni de dahil. tamam anlıyorum granül kahveden çok fazla lezzet almak zor, yumuşatmak gerekebilir falan ama gerçekten sağlıksız bir ürün. bir lisenin laboratuvarında daha az kimyasal vardır :)
    bildiğimiz sütü köpürtüp kahveye koymak varken ya da en kötü ihtimal süt tozu kullanmak varken kullanılmaması taraftarıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın :) Yıllardır içmiyordum bende mideme dokunduğu için ama denemem için gönderilince denemeden edemedim ;) Zaten köpürtemedim.

      Sil
  3. Kahvenin her hali kabulümdür :)) Afiyetler olsun..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.