Danışmak ya da Danışmamak!

5 Mart akşamı sevdiğim insanlarla birlikte hem meraktan, hem bir şeyler öğrenebilir miyiz ki acaba sorularıyla bir danışmanlık şirketinin tanıtım seansına katıldık. Bilmem sizler de bizim gibi misiniz ama artık biz bilmediğimiz şeyleri öğrenmeye çalışıyor, hayatı daha iyi anlayabilmek için farklı yöntemlere başvurmak istiyoruz. Daha iyiye ulaşabilmek herhalde her birimizin hayalidir. Biz de böyle bir adım atalım dedik fakat bence yanlış bir şirketin içerisine düşmüşüz.

Tanıdıklar vasıtasıyla gidilen bu seansta ilk olarak beni şaşkınlığa uğratan "gözlük kullananların" kurlara devam ettikleri taktirde, gözlerinin iyileşeceği ve gözlük kullanmayı bırakacaklarını söylemeleriydi. 3 saat boyunca jet hızında meditasyonlar, kültür fizik hareketleri, ve yarın gelirsen şunu da öğrenirsin cümlelerinin ardından geceyi bitirdik.
Evet, enerjilere inanan biriyim fakat olmayacak şeyleri söyleyerek karşılarındakileri aptal yerine koymaları beni sinirlendiriyor. Tanıtım seansı için ödediğim 20TL ile ben kurtulsam da yine de buradan medet umarak her kur için 1000 küsür lira ödeyen insanlar için de üzülmeden edemiyorum.
Kendilerine göre yarattıkları bir metodu bizlere satmaya çalışan bu insanlara dikkat çekmek ve bu tarz aktivitelere katılmak isteyenleri uyarmak istedim. Siz siz olun gözlerinizi dört açın böyle kandırmacalara paranızı harcamayın.
Şirketin adını özellikle buradan ifşa etmek istemiyorum. Eğer ayrıca öğrenmek isteyenler olursa bana demirdovensinem@gmail.com dan ulaşabilirler. Sevgiler...

6 yorum:

  1. Çok şaşırdım ve üzüldüm Sinem'cim. Reiki miydi yaptıkları?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki Reiki yapıyoruz demediler. Bizde çok şaşırdık.

      Sil
  2. 1000 mi lira? (*o*) Valla ben üzülmüyorum, bilgiye bu kadar rahat ulaşabilecekleri bir ortamda biraz da verileri alıp değerlendirsinler. Seçimlerini yapıyorlar, sonuçlarını kendileri görecekler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın ama bir kısmı artık her şeyden çare uman hastalar olunca insan üzülüyor biraz.

      Sil
  3. Gözlerim 6 numara miyop, gitsem mi? :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.