Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Secret of the Tomb

Müzede Bir Gece serilerini sevmeyeniniz var mı? Ben çok seviyordum. Seviyordum diyorum çünkü sanıyorum bu bölümle Müzede Bir Gece'ye son noktayı koydular. Zaten geçtiğimiz dönemde Robin Williams'ı da kaybettik biliyorsunuz. Vefatından önce filmde oynadığını bilmiyordum. Onu posterde görünce izleme isteğim bir kat daha arttı.

Ahkmenrah'ın sihirli tableti sayesinde New York Müzesi'ndeki her şey geceleri canlanıyordu biliyorsunuz. Bu bölümde tablete bir şeyler olmaya başlıyor ve dolayısıyla  canlanan her şeyde çeşitli aksaklıklar meydana gelmeye başlıyor. Öyle ki artık bir dost olarak gördükleri gece bekçisi Larry'i bile tanımaz hale geliyorlar. 
Ahkmenrah tableti nasıl düzelteceğini bilmediğini, bu sırrı sadece babasının bildiğini Larry'e söylediğindeyse bu muhteşem ekip Ahkmenrah'ın anne ve babasının sergilendiği müzeye, Britanya Müzesi'ne gitmek durumunda kalıyor.
Britanya Müzesi tabletin gelmesiyle, tarihinde ilk defa canlandığında da tahmin edersiniz ki tuhaf durumlar ortaya çıkıyor. Kaçanlar, tableti kaçıranlar, zaptedilemeyenler ve daha nicesi. Bu muhteşem grup kah kendilerini kaybederek, kah Larry'e yardımcı olmaya çalışarak tüm gecelerini tableti eski haline getirmek için uğraşıyorlar ve bizlere eğlenceli dakikalar geçirtiyorlar.

Filmin sonunda verdikleri önemli kararla ise benim gibi hüzünlenecek misiniz çok merak ediyorum? Ben karar verildikten sonra bile belki yapmazlar, geri dönerler bu fikirden diye ümitlenip durdum :)
Filmin en sempatik çifti seçtiğim New York Müzesi'ne yeni eklenen heykel ve Britanya Müzesi'nin gece bekçisini izlerken kendinizi gülmekten alıkoyamayacaksınız.Çok eğlenceli bir 2 saat geçireceğinize emin olduğum Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır için keyifli seyirler dilerim :)

4 yorum:

  1. hımm seyredeceğim. Bunun şerefine seni mimliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. En iyisi ilk filmiydi ama... :)

    Hey twitter'ınız varsa ben de beklerim! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orası kesin :)) Gelirim ben de her yerden beklerim. Twitter, facebook, instagram ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.