Harikalar Yaratan Bir Anne...

Söylediğim gibi harikalar yaratan bir anneyle tanıştırmak istiyorum sizleri. Adı Sonia Singh ve kendisi 2. el barbie bebekleri alıp abartılı makyaj ve kıyafetlerini değiştirip onları normal, çocukların çevrelerinden alışık oldukları yüz ifadeleri ve giysiler içerisine sokuyor. Peki ya bunu nasıl yapıyor?

 İkinci elden aldığı bu bebeklerin yüzlerindeki tüm makyajı hiçbir şey kalmayana dek asetonlu pamukla silerek temizliyor ve ardından birkaç renk boya ve bir fırça yardımıyla onlara daha olağan ifadeler veriyor. 
 Ardından sıra saçlara geliyor. Onları da abartılı şekiller yerine daha olağan formlara sokup çocukların kafalarının karışmasını engelliyor. Son aşama giysiler içinse kendi annesinden yardım alarak bebeklere uyacak boyuttaki giysiler ördürüp diktiriyor.
Her şey aslında çok ama çok kolay. Biliyorum çocuklarınız bu abartılı makyajlı, pırıltılı kıyafetli bebeklere aşıklar fakat sizce de sonraki halleri daha güzel, daha sempatik ve daha bizden olmamış mı? 
 Sonia Singh hakkında daha detaylı bilgi almak ve yaptığı çalışmaları daha yakından takip etmek isterseniz kendisine ait Tumblr hesabı için tık tık lütfen ;)




2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.