Telefonda Oyun Oynamayı Sever misiniz?

Kim sevmez ki sesleri kulaklarımda çınlamaya başladı sanki :) Öyle değil mi? O halde sizlere yepyeni bir oyundan bahsetmenin vakti gelmiş demektir. Nişan yeteneklerine güvenenler, geliştirmek isteyenler, benim refleksim herkesten çok daha iyidir diyenler çıkın çıkın gelin;)

Appicteam tarafından İOS7 ve üzeri sürümlere, iPhone, iPad ve iPod touch ile uyumlu geliştirilmiş olan Balloon Villain bağımlılık yaratan oyunlardan. Etapları geçebilmek hem çok kolay hem de çok zor. Aaa bu çok kolaymış derken kendinizi birden bir etabı geçemiyorken bulabilirsiniz. Söylemedi demeyin :) İstenilen balonu vuramazsanız bana kızmak yok.

Başarılı oldukça farklı ve elbette daha zor görevlerle karşılaşacaksınız. Rüzgar eserken balonları vurmak ne kadar zor olabilir ki? Sade ve göz yormayan görselliği sayesinde de oyun esnasında aldığınız keyif ikiye katlanacak eminim. Bütün bu görevlerde birlikte olacağınız arkadaşınız Can'la keyifli oyunlar diliyorum. Ben de çoktan bağımlılık yarattı ve kaçıncı bölüme geldiğimi tabii ki size söylemeyeceğiiimmm :)))

*Bu uygulama iPhone5, iPhone6 ve iPhone6 Plus için optimize edilmiştir.

5 yorum:

  1. Evet gerçekten de çok hoş ve eğlenceli bir oyun. Hem çok kolay, hem de çoooookkk zor :)

    YanıtlaSil
  2. ımm güzel yazı :) bende çok severim oyun oynamayı :) bakıcam oyuna :)

    YanıtlaSil
  3. Oyuna bayıldım, Türkçe dil seçeneği var yerli mi bu oyun? :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.