Merkür Retrosu Nasıl Gidiyor?

Astrolojiye inanıp durumu takip edenler, inanmasa bile durumdan muzdarip olanlar herkese merhaba :)
Nasıl gidiyor söyleyin bakalım? Yaklaşık 1 hafta kadar önce Dinçer Güner'in instagram hesabından repost yaptığım yazıdan haberdar mısınız? Olmayanları yönlendirelim öyleyse --> tık tık Artık herkes haberdar olduğuna göre konuya geçmenin vakti gelmiş demektir. 

Retroda yaşanan bütüüün aksaklıkların içerisinde en etkilendiğim eskiler oldu benim. Sizlerde de durum aynı mı merak ettim. Eski konular, eski sevgililer, eski arkadaşlar, ... 
İlk önce düğme ararken taa ortaokul yıllarında çok samimi olduğum arkadaşlarımızla yaptırdığımız kolye ucunu buldum. Sizlerin de vardı belki çok modaydı o zamanlar. Minik, kalp şeklinde, cam bir kapsülün içerisinde mavi renk bir sıvı ve pirinç taneleri vardı. Pirinç tanelerinin üzerinde de isimlerimiz yazıyordu. O minicik kolye ucu beni nerelere götürdü bir bilseniz.
Sonrasında eski konular geldi gündeme. Beni üzen, yıkan, parçalayan konular. Halen aklımdan çıkmayan, kendimi ne kadar teskin etsem de kendini hatırlatan konular. Yine bu dönemde, hakkında daha çok detay öğrendiğim konular. Bu konular gitsin diye ne kadar çabalasam da yine hatırlatacak bana kendisini biliyorum. O yüzden 13 Haziranı iple çekiyorum desem yeridir.

Yine eskilerden devam edelim. Eski sevgilileriniz mesaj attı mı size bu günlerde? Rüyalarınıza girdi mi? Bir şarkı, bir çiçek, bir an size onu hatırlattı mı? Evet en çok da retro zamanında hatırlanıyorlar değil mi? Ve maalesef bu dönemde gelenler er-geç bitiveriyorlar çok kanmayın onlara. Gülümseyin eski günlerin anısına ve tekrar vedalaşın onunla.
Aylardır otomatik ödemedeki telefon faturanız bu kez ödenmemiş olabilir, internetten satın aldığınız her şey sorunlu çıkabilir hatta bankadan çekilen ücret doğru bile olmayabilir. Retro bu şakası yoktur.
Peki napıyoruz? Kendimizi sakinleştirip retronun olmadığı, güzel, sakin, huzurlu günleri bekliyoruz. Sevgiler...

*Görseller alıntıdır.


8 yorum:

  1. doğrusu bana bi kaç şeyi var,umarım benle ilişkisini keser,pahalı oldu zira!

    YanıtlaSil
  2. O içi mavi sıvı dolu, üzerinde isim yazan pirinç taneli kolyeden benim de vardı :)) Bak şimdi ben de o günlere gittim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi yaa :) Nasıl güzel günlerdi değil mi? Umarım güzel hatırlıyorsundur o günleri benim gibi. Geçmişteki seyahatin güzel geçmiştir umarım ;)

      Sil
  3. Eski arkadaşlarla arkadaşlıklarım bitti üstelik de 2si dostum dediğim insanlardı.. Fakat bana mesaj gelmedi eksilerden :D Bende tersine işledi sanırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok bayağı işlemiş sende. Dilerim çok olumsuz şeyler yaşanmamıştır bu arkadaşlıklar biterken. Hepimizin hayatında gidenler oluyor maalesef ama böylece bize daha iyi gelecek insanlara yer açmış oluyoruz hayatımızda ;)

      Sil
    2. Çok güzel bir bakış açısı bu inan içime bir su serpildi bunu okuyunca :) Doğru aslında gidenler olduğu kadar da gelenler olacak..

      Sil
    3. Hayatımızdan gidenler varsa eğer şöyle düşünmeliyiz; bana verecekleri ya da benim ona vereceklerim bitmiş olmalı. Bundan sonra bana iyi gelecek başka insanlar girecek hayatıma. İnan bana böyle düşününce her şey daha yolunda gidecek göreceksin ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.