Yarının Dünyası - Tomorrowland

Hayalgücünüzün sınırlarını zorlayacak bir film izlemeye ne dersiniz? Paralel bir evrende çok zeki insanlar tarafından kurulmuş muhteşem bir dünya ve o dünyaya bir rozet aracılığıyla seçilen yeni üyeler.

Yarının Dünyası, posterleri ve tanıtımlarıyla bir çocuk filmi gibi görünse de verdiği mesajlar tüm insanlığa. Bu nedenle bence bir çocuk filmi gözüyle değerlendirilmemeli ve gerek görseller gerekse konusuyla beni kendine çekti söylemeliyim.

Casey bilime oldukça meraklı ve istediği şeyi elde etmek konusunda oldukça inatçı bir genç kızdır. Frank ise daha çok küçükken bir şeyler icat etmeye merak salmış ve bu merakıyla kendisine inanılmaz fırsatlar kazandırmış bir adam. İkisini ortak noktada buluşturan ise küçük bir kız çocuğunun dünya üzerinde seçtiği insanlara verdiği bir rozet olacaktır.

Casey, rozeti alır almaz öylesine farklı bir deneyim yaşar ki bunun peşinden gitmekte elbette ki hiç tereddüt etmez. Ve tabii böylesine muhteşem bir şeye ulaşmak da kolay olmayacaktır. Yoluna öylesine tahmin edemeyeceği şeyler çıkar ki kimi zaman yaşadıklarının gerçek olup olmadığı konusunda emin olamaz. 

Yılların Doctor House'u Hugh Laurie'yi burada görmek sizi de şaşırttı mı? Ben şaşırmakla kalmayıp bir de çok sevindim. Çok büyük bir keyifle izlediğim Yarının Dünyası'nı az önce de söylediğim gibi çocuk filmi olarak değerlendirmeyin lütfen çünkü bu filmden asıl bizlerin büyük çıkarımlar yapması ve artık hayatına uygulaması gerekmekte. 

Böylesine özel ve güzel bir rozeti kim almak istemez ki? Haydi hep birlikte bu rozetlerden almışçasına dünyamız için elimizden geleni yapalım. Keyifli seyirler :)

2 yorum:

  1. Filmi izledim gerçekten güzel ama imdbde pek acımamışlar filme. 6.9 nedir ya :( bir 7.5 liği var filmin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de :) Çok beğendim ben özellikle verdiği mesaj yüzünden favorim oldu diyebilirim. Her yaştan insan izlemeli diye düşünüyorum.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.