Yolun Işıkla Dolsun Kamil Amca...

Dün akşam üzeri annemden bir telefon geldi. Telefonda "gençlerin dualarına ihtiyacımız var kızım" diyordu. "Ne oldu?" dedim korkarak ve cevap çok acıydı maalesef.

Kim bilir belki dün akşam haber bültenlerinde görmüşsünüzdür Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi doktorlarından Kamil Furtun psikopat bir katil tarafından 3 kurşunla vurularak hayatını kaybetti.

İşte dün akşam annem bana bu haberi veriyordu. O an ameliyattaydı Kamil Amca fakat ne yazık ki sonrasında hayatını kaybetti. Ve benim haberi alır almaz yapabileceğim tek şey sosyal medyadaki tüm hesaplarımdan sadece kana ihtiyaç olduğunu yazabilmek oldu. Olmadı, yetişemedik, yapamadık... Nurlar içinde yat Kamil Amca...
Geçenlerde bir arkadaşıma artık insanların hayata çevresindekileri herhangi bir konuda uyandırmak, farkındalık yaratmak için geldiğine inandığımı söylemiştim. Kamil Amca'mın da hayata geliş amacı buymuş demek ki diye içimi ferahlatmaya çalışmaktan başka çarem yok.
Çevresi tarafından çok sevilen, esprili, sevgi dolu bir insana böyle bir şey yapabilecek bir canlı olabileceği ihtimali insanın kanını donduruyor çünkü. Her şeyi sorgulamak geliyor insanın içinden. "Neredesin!!!" diye binlerce kez soruyorsun ama tabii ki cevap yok karşı taraftan.
Bu acı olaydan sizlerin de bir çıkarım yapmanızı doktorlara, öğretmenlere ve daha birçok meslek grubuna yapılan şiddetin hızla arttığı ülkemizde bunun nedenlerini detaylıca düşünmenizi istiyorum. Duble yollar yapılarak bir millet ilerlemez! Çökertilen eğitim ve sağlık sisteminin sonuçlarıdır bugün yaşadıklarımız. Etrafımız psikopatlarla, katillerle, sapıklarla ve daha nicesiyle dolup taşıyor her geçen gün. Eğer sistem bu kadar bok çukuruna döndüyse yönetimde bir aksaklık var demektir. Lütfen ama lütfen artık iyiliğe, güzelliğe, sevgiye tutunalım. Gün gelecek o namlu bizlere de dönecek!

16 yorum:

  1. Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin. Çok acı:( Hayat çok korkutucu ve ne olacağını bilmiyoruz. Her an her şey olabilir.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz... Böylesi beklenmedik ölümler daha çok yakıyor insanın canını.Dilerim bu son olsun.

      Sil
  2. Duyduğumda bende çok üzüldüm... Bazen yaşadığımız duruma anlam veremiyorum ve çok öfekeleniyorum bu duruma :(

    Ailesine ve size sabırlar diliyorum... Mekanı cennet olsun...

    YanıtlaSil
  3. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin Sinemciğim. Yazacak şey çok hatta ne kadar çok ama gel gör ki insanlar hissiz insanlar dilsiz insanlar ruhsuz olmuşlar artık sadece milletimiz değil dünya nereye gidiyor böyle akıl alır gibi değil :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle maalesef ama böyle şeyler en iyisini mi bulur hep? En sevgi dolusu, en sevileni mi olmalı? Bilemiyorum...

      Sil
  4. Allah rahmet etsin çok acı bir olay gerçekleşmiş. Başın sağolsun Sinemcim. Yakınlarına sabırlar dilerim.:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylesine akıl almaz bir olay ki İnci kabul edemiyorum.

      Sil
  5. :((( sabırlar diliyorum.
    bugün katilin ağzından dökülenleri duyunca çok sinirlendim marifet yapmış gibi :(
    Yaradanın işine karışamayız ama bazen nefes almaya bile hakkı olmayan onca pislik varken neden iyiler diye düşünüyorum:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyi ben de düşünüyorum inan. Bir o katile bakıyorum bir de Kamil Amcaya. Ve "neden?" sorusuna hiçbir cevap bulamıyorum.

      Sil
  6. Bir hekim olarak tek dileğim bir daha böyle bir olayın tekrar etmemesi. Meslektaşımın mekanı cennet olsun, yakınlarına da sabırlar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dileklerinize katılıyorum demekten başka çare yok...

      Sil
  7. Çok üzüldüm . Allah rahmet eylesin. Ne yazık ki insanlık artık son uzatma dakikalarını oynuyor . :( Böyle insanların dışarıda dolaşmaları bile yasaklanmalı bence .

    YanıtlaSil
  8. İşçilerimizden biri dün doktora gitmişti bende ona soruyordum tam raporun nerde neden rapor getirmedin diye ,oda bana bir doktor öldürmüşler ya onun için doktorlar grev yapıyordu alamadım dedi. Tamam dedim kafamı çevirdim pc ekranına yazınla karşılaştım :(( Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle...

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.