Kırık Nota - Işıl Şenol

Işıl Şenol'dan Kırık Nota

Birkaç yıl önce kapağına aşık olup kardeşimden aldığım bir kitap vardı, adı Asma Pansiyon. Hikaye ülkemizin cennet köşelerinden Bozcaada'da geçiyordu. Hikaye beni öyle içine almış götürmüştü ki bitirir bitirmez Bozcaada'ya gitmeyi kafama koymuştum. Sonra hayatın çemberi öyle güzel sürprizler çıkardı ki yoluma o kitabın yazarına instagramdan ulaşma şansım oldu, Kitap Ağacı'na üye oldum ve bir arkadaşımla düzenlediğim bir etkinlikte kendisini konuk edebilme şansına eriştim. Her şey böylesine güzel ilerlerken Bozcaada'ya da gittim tabii ki. Bu kitabın altında bunları anlatma sebebim ise bu güzel hikayenin baş kahramanı Işıl Şenol'un ikinci kitabını yazmış olması elbette.

Daha bu hafta sonu kitapçılarda satışa sunulan Kırık Nota, elime yazarından imzalı bir şekilde cumartesi sabahı geçti ve elbette pazar akşamı olmadan bitivermişti.
Yaren'in hayatının en dalgalı, en savunmasız bölümüne tanık olduğumuz Kırık Nota en beklenmedik sürprizlerle karşımızda. Hani hep derler ya hayatında önüne çeşitli fırsatlar çıkar ve onları değerlendirebilirsen kazanan sen olursun ve tıpkı Işıl Şenol'un kitabında da olduğu gibi bazı fırsatlar yağmur gibi bir anda, üst üste geliverir.
En umutsuz anlar yok olur, unutulur ve önümüzde açılan her kapı ardında daha başka sürprizler barındırır.
Ve tabii aşk... Bazen bizi perişan eden, bazen evrendeki en mutlu insan bizmişiz gibi hissettiren aşk; Kırık Nota'da en romantik haliyle karşımızda. Arın'ın romantizmi sizi ona tam hayran bırakacakken Altan'ın karşılık beklemeden yaptığı her hareket kafanızı karıştıracak. Keşke hiç bitmeseydi diyeceğiniz sahneler sizi bekliyor.
Işıl Şenol, bu kitabıyla bana gidilecek görülecek bir kaç rota belirledi yeniden. Asma Pansiyon'da yaptığım gibi bu kitap için de dileğim karakterlerin gittiği yerlere gidip onlara kendimce hayat verebilmek. Dilediğimiz dilekler her zaman bizi bulur biliyorsunuz. Biz de Işıl Şenol okurları olarak ondan yeni bir kitap dilemiştik. İkincisi çıktığına göre artık üçüncüsünü bekleme zamanı :) Keyifli okumalar dilerim...

2 yorum:

  1. Işıl Şenolun hiç bir kitabını okumamıştım ama yazarla ilgili söylediklerinden sonra hemen kitaplarından birini alıp okumaya başlayacağım. Ayrıca bloguna bayıldığımı da söylemek istiyorum. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika haber :) Dilerim severek okursun ve bloğum için söylediğin güzel sözler için de teşekkür ederim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.