Kaçak Ankara; Bir Odadan Kaçış Oyunu

Geçen hafta sonu arkadaşlarımla bir odadan kaçış oyununa katıldığımızı duymayan, görmeyen, bilmeyen kalmadı herhalde ama çok eğlendiğimiz, temposu yüksek Kaçak Ankara'yı tekrar tekrar anlatmazsam olmayacaktı. Karşınızda Kaçak Ankara maceramız ;)

Daha önce iki defa deneyimleme fırsatı bulduğum odadan kaçış oyunlarında en keyif aldığım oyunun bu olduğunu tüm samimiyetimle söylemek isterim. Kapıda karşılanışımızdan, oyun sonrası sohbetimize ve uğurlanışımıza dek her şey için başta Çağkan Bey olmak üzere tüm Kaçak Ankara'ya teşekkürler. Gitmeden önce bazı korku unsurları barındırdığını ve karanlıkta oynayacağımızı öğrendiğimiz oyun için grubumuzda oldukça endişeli iki arkadaşım vardı. Her biri ilk defa böyle bir deneyim yaşadığından ben de onlar adına çok heyecanlıydım. 
İçeriye girip, Çağkan Bey'den kısa bir bilgilendirme aldıktan sonra oyuna başlamak için hazırlıklarımız başladı. Montlarınızı, çantalarınızı ve üzerinizde fazlalık ne varsa her şeyinizi gönül rahatlığıyla bırakabileceğiniz bir yer mevcut o konuda hiçbir sıkıntınız olmasın. Bizler de tüm yüklerimizden kurtulup kendimizi oyuna teslim ettik. Önce kelepçelerimiz takıldı ardından göz bantlarımızı gözlerimize indirdik. Çağkan Bey rehberliğinde içeriye girdik ve gelen anonsla oyun başladı.
Heyecanın, temponun, çözülmesi gereken bulmacaların hiç bitmediği, içerideki her saniyeden çok keyif aldığım bir oyun geçirdik. Beklemediğiniz anda beklemediğiniz yerlerden gelen etkenlerle çığlıklar atabileceğiniz, yaaa ben bunu çözemiyorum, şifre neydi, bir de şunu deneyin repliklerinin bol bol kullanılacağı bir oyun sizi bekliyor. Kimi zaman neyi nerede kullanacağınızı çözüp nasıl kullanacağınızı bulamamak, bazı şeylerin anlamlarını bulamamak ama her çözümde çok iyi düşünmüşler demek inanın çok keyifliydi. 
Kaçak Ankara'da rezervasyon yaptırmak için gecikmeyin. Hayatın rutinlerinden sıyrılabilmek için daha güzel bir yol olamaz. Müzikleriyle, sürprizleriyle ve akıllıca düşünülmüş bulmacalarıyla düşünülmüş Kaçak Ankara, her Ankaralı'nın bir kere oynaması gereken bir oyun. Bulunduğu yerin Karanfil Sokak olması da ulaşım bakımından hepimiz için bir artı. Yakında farklı konseptlerde oyunlarla geleceklerinin müjdesini de aldığımıza göre bize yeni oyunları beklemek size de bu oyuna gidip içeriden kaçmak kalıyor ;) Biz mi? Eee tabii ki kaçtık :))
Detaylı bilgi için; Kaçak Ankara


6 yorum:

  1. Burda da var odadan kaçış diye bir oyun gözüme nedense hiç eğlenceli gelmiyordu ama şimdi bi acaba dedim :)

    YanıtlaSil
  2. bende duymuştum bu oyunu ama hiç gözüm yemedi benim de :) bilemedim ama siz pek eğlenmişsiniz ne mutlu size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence mutlaka denemelisiniz :) Sonra bağımlısı bile olabilirsiniz.

      Sil
  3. Ben de çok istiyorum ama karanlık falan biraz korkuyorum açıkçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlarım da korkuyorlardı ama inanın içeride bulmacaları çözmekten ve zamanında dışarıya çıkabilmekten başka bir şey düşünmüyor insan :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.