Kendin Yap; Yeni Yıl Ağacı

Yeni yılın gelmesine günler kala içimi inanılmaz bir heyecan kapladı ki sormayın :) Büyük ağacımı kurmuş olsam da masamda ya da evin hareketlendirmek istediğim başka bir köşesinde her zaman durmasını istediğim bir ağacım var artık. Yeni yıl coşkusunu, mutluluğu, sevgiyi ve tüm güzellikleri daima hatırlatacak bir ağaç.

Bu güzel ağacı yapabilmek için ihtiyacımız olanlar ağacını dikebileceğiniz kullanılmayan, saksı işlevi görecek bir nesne, gümüş rengi sprey boya ( Altın ya da farklı bir renk de olabilir tamamen zevkinize ve hayal gücünüze kalmış.) Birkaç sprey markası denedim bu konuda size Marshall'ı önerebilirim. Diğer saksılardan çalabileceğiniz bir miktar toprak, doğadan kolayca ulaşabileceğiniz, süsleri asabileceğiniz minik dalları olan bir dal ve tabii son olarak süsler.

Bu süsleri migroslardan, bugünlerde bolca satılan yılbaşı süslerinin içerisinde buldum. Minik, şeffaf bir kutu içerisinde oldukça uygun fiyata satılıyorlardı. Sprey uygulamasını kapalı mekanda yapmamalısınız uyarısını da yaptıktan sonra masalarınızda severek kullanabileceğiniz bir yeni yıl ağacı yapmak için daha ne bekliyorsunuz diyorum ;))
Yeni yıl coşkusu sarsın içinizi.


4 yorum:

  1. seviyorum böyle sevimli projeleri..
    ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık..
    yeni yıl coşkusu ile kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hepimizin içine dolsun yeni yıl coşkusu

      Sil
  2. Çok güzel olmuş, süper fikir. Ben Çakıl yüzünden ağaç süsleyemiyorum, böyle minik süsler yapayım hiç olmazsa

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.