Kitap Ağacı Kişisel Gelişim Kulübü

İçerisinde olmaktan en gurur duyduğum oluşum olan Kitap Ağacı'nın son birkaç aydır bana çok hitap eden bir kulübü oldu. Kişisel gelişim kulübüyle, son yazılarımda sıkça bahsettiğim, kendini ve hayatı anlama, tanıma konusunda birbirimize destek çıkıyor, takıldığımız yerlerde birbirimize açıklamalarda bulunuyor ve yalnız olmadığımızı birbirimize hissettiriyoruz.

Kişisel gelişim denildiğinde insanlar her şeye olduğu gibi buna da ön yargıyla baktılar. Okuduğumuz kitaplar ve toplantılarımızda konuşulanları öğrendiklerindeyse bu "kişisel gelişim"in diğerlerine benzemediğini anladılar. Biz gerçek bizi, ruhlarımızı geliştirmeye, içimizdeki enerjinin farkına varabilmeye ve bunu bize ve çevremizdeki herkese yarar sağlayacak şekilde kullanabileceğimize inanmış insanlarız. Merak etmeyin zamanı geldiğinde bunun farkına herkes varacak ve işte o zaman dünya daha güzel bir yer olacak.
5 Aralık'ta Tanrılar Okulu'nu okumaya başlayacağız ve kulübümüzle ilgili öyle güzel haberler aldık ki bu bize şevk kattı. Sizler de okumalarımızda bize katılabilirsiniz. Haydi hep birlikte dünyayı güzelleştirelim.


7 yorum:

  1. Sizinde belirttiğiniz gibi bir çok kişi kitaplara ön yargılı bakıyor evet bu benim de hoşuma gitmiyor. Kitabın ismi ile arkasındaki basit özeti okuyarak çoğu kitaba ön yargı ile bakıyorlar. Bu arada bu kitabı listeme aldım nasıl ulaşabilirim bu konuda bana gerek mail üzerinden gerekse kişisel blogumdan yardımcı olabilir misiniz? (Reklam yapmamak için site adresimi belirtmedim)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaba her yerden ulaşmanız mümkün. Çok bilinen ve çok satan bir kitaptır. Dilerseniz internetten dilerseniz de kitapçılara giderek edinebilirsiniz.

      Sil
    2. Teşekkür ederim Mutlaka edineceğim

      Sil
  2. Ne güzel açıklamışsın:) Bende bu gruba dahil olduğum için çok mutluyum. Harika insanlarla harika sohbetler ve paylaşımlar. İyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha da güzelleri olacak :) İyi ki birbirimizi bulmuşuz.

      Sil
  3. Merhaba..Kulübünuz çok ilgimi çekti. .Ancak instagram dan takip etmeyi beceremedim..sizden haberler alabilmek ve kendimce okumalariniza katılabilmek için nasıl bir yol izleyebilirim..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Teşekkür ederiz güzel sözleriniz için. Maalesef genellikle toplantı ve okuma dönemlerimizi instagramda paylaşıyoruz. Zaman zaman kitap ağacı ankara facebook sayfasında da paylaşımlar yapılıyor ama bizi en iyi takip edebileceğiniz yer instagram.
      Bana bir mail atarsanız size instagramda bizi nasıl takip edebileceğinizi detaylıca anlatabilirim. Sevgiler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.