Star Wars 7 : The Force Awakens - Güç Uyanıyor

Star Wars efsanesi yeniden hepimizin içini kıpır kıpır etti mi? Yeni film için tüm seriyi baştan sona izlediniz mi? Ben izledim. Hatta bolca hangi sıraya göre izlenmeli tartışmaları da dinledim. Sizce Star Wars hangi sıraya göre izlenmeli? 1234567 mi? yoksa 4561237 mi? Biraz düşünün bakalım ;)

Star Wars: Güç Uyanıyor başta ismiyle ve sonrasında izleyince de yeni bir seriye merhaba dediğimizin habercisi. Yeni karakterler, arkalarında kalan - anlatılmayan bazı sırlar ve filmin sonunda karşılaşacağımız karakterle sekizinci filmin bir efsane olacağı sinyallerini veriyor. Bu nedenle eğer izlemediyseniz kaçırmak istemeyeceğiniz bir sonraki film için bir koşu gidip izleyin ;)

Yıllar yıllar öncesinin karakterleriyle bu serinin yeni karakterlerinin inanılmaz bir uyumla harmanlandığı filmi tüm muhteşemliğine rağmen bir sonraki filme hazırlık aşaması gibi bulduğumu da söylemeliydim. Sanırım hedefi çok çok büyük tuttuğumdan, beklediğim aksiyonla karşılaşamadığımdan çok mutlu ayrılmadım filmden ama dediğim gibi bu inanılmaz bir filmin gelişinin ayak sesleri oldu benim için.

Rey, Finn ve droid BB-8 ile bol koşturmacalı, esprili ve heyecanlı dakikaların sizi beklediğini söylememe gerek yok sanıyorum ama yine de aklınızda bulunsun. Star Wars 8 in için takvim yapraklarını tek tek saymaya başlasak mı ne dersiniz? Ben öyle yapıyor olacağım galiba. Keyifli seyirler.


6 yorum:

  1. türkçe seslendirmeleri kim yapmış biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyordum ama siz sorunca öğrendim :) İşte karakterler ve onları seslendirenler. (seslendirmekadrolari.com dan aldım)
      Daisy Ridley ... Rey (Elif Atakan)
      John Boyega ... Finn (Ali Seyitoğlu)
      Adam Driver ... Kylo Ren (Gökhan Özdemir)
      Harrison Ford ... Han Solo (Ali Ekber Diribaş)
      Carrie Fisher ... Princess Leia (Elif Erdal)
      Oscar Isaac ... Poe Dameron (Arda Aydın)
      Lupita Nyong'o ... Maz Kanata (Ayça Koptur)
      Andy Serkis ... Supreme Leader Snoke (Sinan Divrik)
      Domhnall Gleeson ... General Hux (Onur Akgülgil)
      Anthony Daniels ... C-3PO (Altuğ Yücel)
      Max von Sydow ... Lor San Tekka (Nüvit Candaner)
      Gwendoline Christie ... Captain Phasma (Burcu Temel)
      Greg Grunberg ... Snap Wexley (Oğuz Özoğul)
      Tim Rose ... Admiral Ackbar (Bahtiyar Engin)
      Brian Vernel ... Bala-Tik (Fatih Özkul)

      Sil
  2. Ben henüz izleyemedim. Bu hafta olabilir belki.

    YanıtlaSil
  3. Ben de Star Wars'a yeni başlayanlardanım :) Önceki bölümleri bitirebilirsem 7. filmi vizyondan kalkmadan sinemada izlemeyi çok istiyorum. Yazıyı okuyup okumamakta tereddüte düştüm başta spoiler bilgiler var mıdır diye ama dayanamadım açıverdim hemen :) Bilgilendirme için teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genellikle filmden genel anlamda bahsedip spoiler vermemeye çalışırım izlemeyenler için. Bu kez de vermedim. İzleyip gidecekseniz daha keyifli olacak sizin için. Keyifli seyirler.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.