Uyanış Fuarı - Ankara

Hızına bir türlü yetişemediğimiz hayat artık neredeyse her an bizi bunalıma sürüklüyor ve kendimizi rahatlatmak adına binbir çeşit şeye başvurabiliyoruz. Her şeyi yoluna sokabilmek için büyük uğraşlar versek de aslında çözümlerin her zaman çok basit olduğunu bilmeliyiz. Bize bu basit yolları gösterecek insanlar işte bu fuarda gidip onlarla görüşmemizi, onları dinlememizi bekliyorlar.

Biraz geç yazılmış bir post olsa da hiçbir şey bitmiş değil. 23-27 aralık tarihlerinde Congresium'da devam etmekte olan bu fuarda mutlaka ama mutlaka ilginizi çekecek bir konu vardır. Detaylı fuar etkinlik takvimine buradan  http://www.uyanisfuari.com/ ulaşabilirsiniz. Gittiğinizde standları da incelemeyi unutmayın. Hayatın mucizelerinin kapısının nereden açılacağı hiç belli olmaz.
Hayatınızdaki hiçbir şey sizden daha önemli değil. Önce kendi mutluluğunuzu, başarınızı ya da dileğiniz neyse onu sağlayın sonrasında çevreniz de size uyum sağlayacaktır zaten. Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı günlerinde görüşmek üzere. Hafta sonu belki de karşılaşırız ;)

8 yorum:

  1. Zihnim o kadar dolu ki,dağınık aynı zamanda. Herşeyi unutuyorum mesela.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En büyük düşmanlarımızdan biri. Zihnini tamamen boşaltabileceğin bir 10 dk ayırsan kendine sana o kadar iyi gelir ki.

      Sil
  2. İnşallah karşılaşırız :))))

    YanıtlaSil
  3. Ilginç bir konu. Gerçekten çok az insan buna özen gösteriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tüm dünyanın aradığı çözüm burada ;) Keşke daha çok insanı çekebilsek.

      Sil
  4. Gidemediğim için çok üzgünüm. Gülsüm ne güzel hep gidiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet :) Hafta sonu gelebilirsen genellikle orada olucam Eral abla.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.