Harry Potter Hayranı Mısın?

Ben öyleyim :) Kitapların okunması ayrı, filmlerin izlenmesi apayrı. Belirli aralıklarla Harry Potter serisini baştan sona izlediğim doğrudur. Eh kardeşim de bir Harry Potter fanı olduğundan ona güzel sürprizler yapmayı severim.

Geçen sene Benim Tatlı Hikayem'le ona bir "Hogwarts Kabul Mektubu" göndermiştik. Şeker hamuruyla kaplı zarfı ısırdığında içinden Hogwarts'a kabul edildiğini yazan bir kağıt çıkıyordu, tabii yanında baykuş kurabiyeleri ile birlikte gitmişti sürpriz. Bu sene ise facebooktaki bir paylaşımından yola çıkarak ona bu kupaları ve en alttaki tabloyu hediye ettim :) Kupalar çoook sevdiğim bir arkadaşımın el emeği ve muhteşem oldular. Harry Potter hayranları için kupalar tabii ki bir şeyler çağrıştırmıştır bilmeyenler de biraz araştırma yapsınlar canım öyle değil mi? ;))

Merak edenler için söyleyeyim kupalardaki boyalar kesinlikle çıkmıyor çünkü bir seramik atölyesinde özel boyalarla boyanıp 800 derecelik fırınlara girdiler. Tablomuza gelirsek; onu da ben yaptım. En sevdiğim sahnelerden biri olan Harry Potter ve arkadaşlarının Hogwarts'ı ilk görüşleri sahnesini boyamalıydım. Uzun zamandır fırçayı eline almamış biri olarak bence başarılı bir iş ortaya koydum. Ne dersiniz? 

Sizler de sevdiklerinize böyle özel hediyeler vererek onları çok ama çok mutlu edebilirsiniz. Yüzlerce, binlerce lira harcamaya hiç gerek yok. Her şey yürekten kopan, sevgi dolu bir hediyeyle biter. Mutlu hafta sonları dilerim :)


32 yorum:

  1. sonunda beni anlayan biri :) harry potterı sevmeyenler, sevenleri çocuklukla itham edenlerin sebebi onun o heyecanlı kitaplarını okumamış olmaları. Ortaokul zamanlarımın kitabıydı. O zamanlar korsan kitaplar yaygın değildi ve kitap almak gerçekten pahalıydı 5 arkadaş para biriktirip ortaklaşa harry potterın kitaplarını alırdık ve kura çekerdik ilk kim okuyacak diye :) ah o eski günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Harry Potter sevilmez mi hiç? Sevmeyenlerle görüşmeyin bence ;)

      Sil
  2. Ben de bir harry potter hayranıyım annem sağolsun,bütün kardeşlerimle birlikte :) bence tablon çok güzel olmuş hatta yeteneklisin bile :)

    YanıtlaSil
  3. Harry Poter hayranı değilim ama küçükken oyun kartları falan vardı. Bu arada tablonuz çok başarılı.

    YanıtlaSil
  4. Kişiye özel hediyeden daha değerlisi yok bence de
    Güle güle kullansın kardeşiniz

    YanıtlaSil
  5. Yaa çok güzellermiş. Bende büyük hayraniyim 12 yaslarimdaydim ilk kitap ciktiginda.Yaşitim olan Harry pottera aşık olarak büyüdüm yani:D

    YanıtlaSil
  6. Bir zaman izlemiştim :) kupa ve tablo güzelmiş :)sana da mutlu hafta sonları :)

    YanıtlaSil
  7. Canım her sıkıldığında Harry'nin sihirli dünyasına atarım kendimi. Hatta geçen gün 'bi Harry Potter günü yapmayalı çok oldu' diye geçirdim aklımdan :) Kardeşin gerçekten çok şanslı. Onu anlayan ve zevkleri aynı olan bir ablaya sahip. Hediye fikrine de bayıldım! O da çok beğenmiştir eminim. Birlikte nice güzel yıllarınız olsun. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şaşırdı ve beğendi. Teşekkürler :) Sevgiler.

      Sil
  8. Hepsi çok çok güzel ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. ah benim gibi bir harry potter sever daha hediyelere gerçekten bayıldım biz de geçen yıl kardeşimle harry potter temalı hediye yapmıştık bakmak isterseniz linki http://imrossa.blogspot.com.tr/2015/01/bertie-botts-binbir-lezzette-fasulyeleri.html paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika olmuş fasulye fikri :) Çok beğendim. Sizlerin de ellerinize sağlık. Ben teşekkür ederim.

      Sil
  10. Hepsi çok güzelmiş:)
    Harry Potter ürünlerini alabileceğimiz bir site biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bilmiyorum. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum sadece ;)

      Sil
  11. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Gruptan çoğu kişi yoruma gelmiş sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa sayende güzel bir yorumlaşma trafiği başladı :)

      Sil
  13. Aaa adım geçmiş :))
    En orijinal çalışmalarımdan biriydi Didem'in o tatlı sürprizi, ne iyi işler yaptık seninle Sinem'cim. Ben bu paylaşımını görünce bir kez daha senin hediye konusundaki titizliğine hayran kaldım, mükemmelsin gerçekten. Benim doğum günüm için hediyelerine bakmaya doyamıyorum, bir an önce atölyecik odam faaliyete geçsin hepsine tek tek yer vericem. Ayrıca, tablo da ayrı muhteşem.
    Biraz bölük pörçük yazmış olabilirim. Uykusuz, hasta, bitkin ve hala sipariş yetiştiriyorum çünkü (saat gecenin ikisi evet :))
    Ellerine sağlık yeniden, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin verebileceklerindense daha özel şeyler olsun istiyorum hep. Ve bu yüzden de her zaman hediye bulmak konusunda çok sıkıntı yaşıyorum :) Ama neyse ki senin gibi arkadaşlarım var ;)
      Çok geçmiş olsun bu arada. Dinlenmen gerek yoksa bu hastalık atlatılmıyor. Burada yakalanan çok oldu. Dinlenmeden, bolca uyumadan geçmedi kimsede.
      Yine ne güzellikler yapıyorsun kim bilir. Bekliyorum sabırsızlıkla.
      Sevgiler canım.

      Sil
  14. Dün akşam, Harry Potter yazarı bayanın hayat hikayesinin anlatıldığı filmi izledim, çok etkilendim.
    Bir başarı hikayesi, müthişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanılmaz bir hikayesi var yazarın evet ve şimdilerde dünyanın en zengin insanları arasında adı geçiyor. Yürü ya kulum mu demişler ne demişler kim bilir ;)

      Sil
  15. Öncelikle başlıktaki soruya, yess beaa! diyerek cevap vermek isterim :D
    Dokuz üç çeyrekli kupayı da tabloyu da instagramda görür görmez dibim düşmüştü, bunların kardeşine hediye olması ise ayrı bir duygulandırdı beni, kızkardeşe sahip olmak başka birşeymiş demek ki :) Ne kadar şanslı kız kardeşin varmış yahu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Teşekkür ederim onun adına. Kesinlikle kız kardeş başka ;)

      Sil
  16. Hediyelere ba yıl dım, ayrıca çok kıskandım :D HP serisini yeniden izlemeye başladığım bugünlerde, postunu görmem de güzel oldu :)) Çizim konusunda yeteneklisin, tablo süper olmuş ve benim de sevdiğim sahnelerdendir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bu kadar çok Harry Potter hayranıyla olmak inanılmaz güzel. Keşke bir HP Shop açsalar da bu cicilerden kolayca bulabilsek. Güzel sözlerin için ayrıca teşekkürler. Kendi çapımda çiziktiriyorum işte ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.