Hoş Geldin 2016!

Günleri geriye doğru saydık saydık ve 2016'ya girdik. Hepimizin yeni yıldan beklentileri var elbette. Dilerim içinizdeki güzel duyguların, güzel dileklerin karşılığını alacağınız bir yıl olur 2016. Her birimize seveceğimiz sürprizler, başarılar, sağlık, huzur, mutluluk ve elbette ki para getirsin. 
İçimizdeki vicdan duygusunu, kalplerimizin temizliğini ortaya çıkarsın ki böylece üzücü olaylar mümkün olduğunca yaşanmasın. 

Son günlerde okuduğum her kitap, dinlediğim her uzman şöyle diyor; "Her insan olduğu kişiyi yaşar." Yani siz neyseniz yaşadıklarınız da odur. Bu nedenle rahatsızlık verici her düşünceden, her hareketten vazgeçerek başlayalım bu yıla ve bakalım bu kez yaşadıklarımız neler olacak.
Hoş geldin 2016, Hera ve ben seni tüm sevgimizle kucaklıyoruz, şimdiden bize hayallerimizi getirdiğin için teşekkürler :)

8 yorum:

  1. Mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol kahkahalı sevgi dolu bir yıl geldi açın gönül kapılarınızı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ne güzel dilekler :) Herkes açabilir umarım gönül kapılarını. Teşekkürler

      Sil
  2. Mutlu yillar canim. Ben de geçen yil hayal ettiklerime ulastim diyebilirim. Baska insanlarin kötü olaylar yasamasini engelleyebilmek isterdim ama maalesef dünya durdukça bu üzücü olaylar olacaktir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Bizler kendimizi, çevremizi ne kadar iyileştirebilirsek bu dalgalar halinde tüm dünyaya yayılacak inanıyorum.

      Sil
  3. Bayılıyorum heraya. Çok tatlı bir köpek. Canım yeni yılın kutlu olsun. Özledim sizi hemen gelsin 9 Ocak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hera adına teşekkür ederim Eral ablacım :) Seninki de kutlu olsun. Ben de çok özledim hemen gelsin :)

      Sil
  4. Hera ne kadar tatlı! Tıpkı benim Maya'cığıma benziyor yüzü :)
    Paws + Heels Blog

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.