Kardan Adam

Karın gelmesiyle içime dolan huzuru anlatmalıyım size. Etrafın bembeyaz bir örtüye bürünmesiyle gelen temizlikten bahsetmeliyim. Birbirine dokunmadan yağabilen kar tanelerinin bize anlatması gereken dersi söylemeliyim. Erimeye başlamadan, kirli çamurlara bulanmadan, üstüne bastığımda çıkardığı sesi dinletmeliyim. Karın gelmesiyle gelen mutluluğu göstermeliyim...

Kar topu oynamaya koştuğum zamanlar geçmiş olsa da, kocaman kardan adamlara artık uzaktan bakıyor ve gülümsüyor olsam da Bir kova dolusu karı eve taşımakta hiçbir sakınca görmedim :) Pencereden kar manzarası seyrederken bana eşlik edecek bir kardan adamım olmasın mıydı? Eh bu güzel eşlikçim bloğumda boy göstermesin miydi? Havalar ısınana dek evimin güzel süsü bu manzarayı benimle seyredecek. Büyüdük diye eğlenceden mahrum kalmayalım. Ellerimiz üşüye üşüye, gözleri burunları düşüre düşüre minyatür kardan adamlar yapalım hepimiz. Dışarıdaki sevinç evimize dolsun. 
Keyifle, mutlulukla geçsin hafta sonunuz :)


22 yorum:

  1. :) İzmir'e yağmıyor ama Uşak'a kesin yağıyordur.

    YanıtlaSil
  2. Güzel yazmışsınız webrozom bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldim bloğunuza. Keşke siz de gelmişken bir takip etseydiniz :)

      Sil
  3. çok sevimli bir yazı olmuş. ^^
    natsume adlı bir anime vardı, kaç sene evvel izlesem de unutmam, bir bölümünde ufak kar tavşanı yapmıştı. çok hoşuma gitmişti. hatta kar yağar yağmaz mutlaka kar tavşanı yapacağım diye güzün son demlerinde heyecanla beklemiştim. elbet bizim burada kar yağmadığından biraz o kar tavşanı düşüm, hayal olarak kalmıştı. bu sene de aynı geçti benim için kış, değişen bir farklılık olmadı. tekrardan kar tavşanı hayalim askıda kaldı ama umarım bir kış kardan tavşanlar yapabilirim. ve gerçekten çok sevimli olmuş, Her Şeyden. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben hiç anime izleyen biri değilim. O yüzden sizin anime sohbetlerinize katılamıyorum hiç ama kardan tavşanın çok şirin olduğuna eminim. Belki fotosunu bulabilir ve senin için yapabilirim.

      Sil
  4. Fotoğraf ölümsüzleştirmiş bu güzelliği :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş pek sevimlii :))

    YanıtlaSil
  6. Kar, kardan adamsız olmaz tabiki! Çok şeker bir kardan adam olmuş :) Büyümüş olsam da her kar yağdığında çocuklar gibi eğlenirim hep. İçimizdeki çocuğun hiç ölmemesi dileğiyle..

    YanıtlaSil
  7. Samsun da karlı,kardan adamli:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.