Son Cadı Avcısı - The Last Witch Hunter

Fantastik severler blog başınaa :) Cadılar, büyüler, iksirler ve muhteşem efektler içeren Son Cadı Avcısı'nı anlatmaya başlıyorum hazır mıyııızz?

Bundan yüzlerce yıl önce ortaya çıkan bir cadı yüzünden insanlar vebaya yakalanır ve binlerce insan ölür. Sağ kalanlar ise cadının peşine düşerler ve yakalarlar elbette. Kaulder Cadı Kraliçe'sini öldürür fakat kraliçe onu lanetler. Yapayalnız ve ölümsüz bir hayata mahkum olan Kaulder artık hayatını cadıları denetleyerek ve kuralları uymayanları cadı meclisine götürerek geçirir.

Tüm bu ölümsüz hayat süresinde ona tek destek olan grup Balta ve Haç'tan 36. Dolan ölünce yerine 37. Dolan geçiyor. 36. Dolan'ın ölümünü hiç beklemeyen Kaulder bunu araştırmaya başlıyor ve ipıçlarının peşinde ilerlerken başka bir cadı Chloe ile iş birliği yapmak zorunda kalıyor. 

Çok sağlam ya da derin bir hikayeye sahip olamasa da Son Cadı Avcısı kendisini izlettirmeyi başarıyor. Görsel olarak sizi tam doyuma ulaştıracak olan efektler ve oyuncuların kalitesiyle bu tarzı sevenlerin en sevdiği filmler kategorisine gireceğine inanıyorum. Günümüz dünyasında büyülü bir masal ve çevremizde cadılar. İhanet hiç umulmadık bir yerden gelirken beklenmeyen bir destekle de karşılaşabilirsiniz. Şaşırmaya, ürkmeye ve heyecanlanmaya hazır olun. Keyifli seyirler.


12 yorum:

  1. MERAK EDİYORDUM ZATEN ŞİMDİ ÖLÜYORUM İZLEMEK İÇİN BAYILIRIM FANTASTİK FİLMLERE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa o zaman hiiiç kaçırma hemen izle. Çok beğeneceksin ;)

      Sil
  2. Film ve kitap degerlendirmelerinizi zevkle okuyorum:) Hızlı ve öfkeli de oynayan adam değil mi şu. Onun filmleri güzel oluyor genelde. Takipteyiz sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ta kendisi, burada da güzel oynamış.

      Sil
  3. Sinemasını kaçırdım nette de hep sinema çekimleri var izlemeyi gerçekten çok istiyorum.
    ucluklavye.blogspot.com beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kaliteli görüntüleri çıkmış nette. Bir daha bak istersen. Geldim bloğuna ve takibe aldım seni.

      Sil
  4. Ben de merak ettim şimdi. Her gece bir fil izlerim genelde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli :) Televizyonlarımız saçma sapan yayınlarla doldurulduğundan film izlemeyi seçiyorum bende.

      Sil
  5. Son Cadı Avcısı filminin başrolündeki oyuncuyu seviyorum, izlemek ayrı bir keyif veriyor. Film Türkiye'ye geldiğinde dikkatimi çekmişti. Sonra unuttum:) Bu güzel anımsatma için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim böyle bir hatırlatmaya aracı olduğuma. İzlemesi oldukça keyifliydi. Umarım seversin.

      Sil
  6. bu filme elijah var diye başlamıştım. ama beni o kadar da etkilemedi. normalde fantastik serileri çok severim. hatta fantastik edebiyat tutkunu olduğumdan da kütüphanemde polisiye ve gizem türü harici kalan kitaplarımın tümü fantastik türlerden oluşmaktadır. ama ne hiketse son cadı avcısı beni o kadar etkilemedi. kurgu zayıf geldi, sanki kurguyu efektlerle örtüşmeye çalışmışlar gibiydi. aynı hissi hollow filminde de yakalamıştım bak. gerçi onda efektler de etkilememişti ama cadı avcısı hiç değilse efekt açısından daha iyiydi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hikayesini çok sağlam bulamadım ama efektlere bayıldım hele o cadı kraliçesinin ortamı, kendisi bence muhteşemdi. Bayıla bayıla izledim ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.