Gezginname - Çimen Erengezgin

Kitap Ağacı kişisel gelişim kulübü ile başladığımız kitap okuma serüvenimiz son hız devam ediyor. Bu ay iki kitap okumaya karar verdik ve ilki Çimen Erengezgin'in kaleminden Gezginname oldu. Aynı zamanda yoga eğitmeni de olan Çimen Hanım öyle sade bir anlatımla hazırlamış ki bu kitabı çocuklarınızla bile rahatlıkla okuyabilir onların da Kişisel Gelişim adına ilk adımlarını atmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Kişisel gelişim kitaplarını merak edenler için iyi bir başlangıç kitabı olabilecek nitelikte ki Gezginname Bir Farkındalık Yolculuğu, bizlere aslında hayatı nasıl yaşamamız gerektiğini anlatıyor. İşler istediğimiz gibi gitmese de can sıkmadan, farklı bir bakış açısı yakalayıp onu pozitif algılamak gerek. Tüm kişisel gelişim kitaplarının temelinde yatan bu sır gibi cümle hayatı keyifle yaşamamızın en önemli kuralı. Çünkü başımıza ne geliyorsa gelsin olan her şey bütünde bizim iyiliğimiz için.
Çimen Erengezgin'in kaleminden Gezzginname, hayatı masal tadında anlatıyor bizlere. Kısa ve birbiriyle bağlantılı öyküleri hiç canınızı sıkmadan bütün sırları açıklıyor. Benim en sevdiğim bölüm de kitaba ismini veren Gezgin'in bölümü oldu, söylemeden geçemeyeceğim. Meraklılarına tavsiye edilir. Keyifli okumalar. 

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Minik minik masallarla başlangıç kitabı tadında. Bence çocuklara okutulmalı ki aydınlanma küçüklükten başlasın ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.