Colony - Dizi

Lost'ta Sawyer karakteriyle beyinlerimize kazınan Josh Halloway bu kez Colony ile hayatlarımızda kendisine yer bulacak gibi. Sarah Wayne Callies'i ise Walking Dead'den mutlaka hatırlayacaksınız. Rick'in eşini kim unutabilir ki? Söz verdiğim gibi yayın hayatına yeni başlayan ve keşfedebildiğim dizileri tavsiye etmeye devam ediyorum. Keyifle ve merakla izleyeceğinize inandığım Colony'nin konusu ise işte şöyle;

Dünyamız uzaylılar tarafından işgal edilir ve insanların yaşamına son vermeseler de özgürlükleri hakkında çeşitli hükümler verirler. Dünya kolonilere bölünür ve bu yüzden aileler belki de en yakınlarından haber alamaz, akıbetlerinin ne olduğunu hiç öğrenemez. Bu nedenle de tabii ki direnişçiler ortaya çıkar.

Uzaylıların seçtiği yönetim kademesi bolluk, zenginlik içinde yaşarken diğer kesim birçok şeye de ulaşamamaktadır. Josh Halloway'in oynadığı karakter Will Bowman da eski bir FBI ajanıdır ve bu kimliğinin öğrenilmemesine çalışmaktadır taa ki yönetim kademesi onu bulup kendisi için çalışmaya zorlayana dek. Henüz dizinin çok yeni olması nedeniyle anlatabileceğim daha fazla detay yok ve kimi konuları da sürprizi kaçmasın diye anlatmıyorum.

Tavsiyelerime güvenenler için ise yine seveceklerine inandığım bir dizi olduğunu düşünüyorum. Colony hala çözemediğim birçok bilmecesiyle her yeni bölümü merakla beklediğim bir dizi. Sizlere de keyifli seyirler dilerim :)

6 yorum:

  1. Bu tarz konuları hep film olarak izledim, dizi olarak izlemek güzel olacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel oluyor aynı fikirdeyim ama çok merak ediyor insan :))

      Sil
  2. Bu tarz diziler çoğaldı artık yetişemiyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle doğru söyledin ki. Dizi izlemekten film izleyemiyorum diyebilirim :)

      Sil
  3. Bilgilendirme için teşekkür ederim, ama hangi kanalda acaba?

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.