Mutlu Bir Pazar

Görsel: http://hubpages.com/
Bugün için hazırladığım bir yazım yok maalesef. Hatta birkaç gün sonra bir süre sayfama da ulaşamayacaksınız. 2016 planlarımı bir bir harekete geçiriyorum. Her birinin bana güzelliklerle döneceğini bildiğim eylemlerimden biri de .com uzantısına yepyeni bir tema ile geçmekti. Aşamaların birkaçını hallettim artık son adımlardayım. Döndüğümde umuyorum beni özlemiş, temamı da beğenmiş olursunuz :)
Kendi mucizelerimizi kendimizin yarattığına inanıyorum ve gelecek olanlara haber gönderdim. Çok geç kalmasınlar artık her biri için hazırım. Sizin de hayalleriniz var mı? Peki olmaları için harekete geçtiniz mi? Geçmelisiniz bence, mucizeleri fazla bekletmeye gelmez öyle değil mi?
Kapatın gözlerinizi ve çağırın onları, ilham perinize de kulak vermeyi unutmayın. Hayat için biraz yardım almanın hiçbir sakıncası yok bence ;)
Mutlu bir pazar geçirin. Hayatın bütün ağırlığı akıp gitsin omuzlarınızdan ve yeni haftaya yeni planlarla, yenilenmiş bir enerjiyle, yeni fikirlerle başlayın. Mutlu geçirin haftayı ve hiçbir şey sizi üzemesin...


10 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.