Grönholm Metodu - Tiyatro


Geçtiğimiz hafta, hafta içinde arkadaşlarla buluşup harika bir oyun seyrettik. Ankara Devlet Tiyatrosu bünyesinde oynanan oyunu izlemek için Ankara'nın sahip olduğu en güzel tiyatrolardan birine, Büyük Tiyatro'ya gittik. İçeriye girdiğinizde yıllar öncesinde gittiğinizi hissettiğiniz bu yapı dilerim sonsuza dek ayakta kalır.

Kitap Ağacı'ndan oluşturduğumuz bir grupla gittiğimiz oyuna hayran kaldığımızı söylemek isterim. Tek perdelik oyun 95 dakika sürüyor ve çok büyük bir firmanın şatış müdürlüğü pozisyonu için işe alım sürecinde, son adımda uyguladığı bir yöntemi izliyoruz. Oyunun yazarı İspanyol Jordi Galceran ve bize insanlığın geldiği noktayı tek cümleyle özetliyor.
Bu oyuna mutlaka gidin ve izleyin. Cüneyt Mete, Deniz Gökçe Yersel, Ünsal Coşar ve Nur Yazar'dan oluşan oyuncu kadrosunu ayakta alkışladığımız oyunda emeği geçen herkese bir de buradan teşekkür etmeliyim. Keyifli seyirler :)

6 yorum:

  1. Hem tiyatroyu, hem Büyük Tiyatroyu hem de Ankara'yı çok özledim :)
    Beğenmenize de sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda gelmek görmek size de nasip olur umarım :)

      Sil
  2. İnsanlığın geldiği noktayı tek cümleyle özetlemesi hoş birşey.Bunu anlatmak için sayfalarca yazılar yazılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfalarca yazı yazılır fakat çoğu zaman hiçbir anlam barındırmaz. Öyle bir cümle kurulur ki durum kafanıza hiç çıkmamacasına işler. Bu cümle de o cümlelerden işte.

      Sil
  3. Ne mutlu tiyatroya gidebiliyorsunuz. Gazetede çalışırken çok sık olarak tiyatroya gidiyorduk. Şimdilerde masa başında klavye mahkümu gibi zincirnenmişiz adeta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki gidebiliyoruz. Bence herkes gidebilir sadece bunun için zaman yaratılabilinmeli. Kimse zamanım yok bahanesinin arkasına saklanmamalı.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.