Kurtlarla Koşan Kadınlar'a Dair

Bir süre önce instagramda bu görseli paylaşmış ve bir çağrıda bulunmuştuk. Tüm kadınların okuması gereken bu kitap üzerine konuşmak, hissettiklerimiz ve düşündürdükleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için can atıyorduk. Dün gece buluşmamız gerçekleşti. Hem de çok özel bir konuk eşliğinde.

Buluşma sonrasında Tanrılar Okulu'nda yaşadığım durumun aynısını yaşadım. Bu kez de masalların o kadar da içine giremediğimi, metaforların büyük bir kısmını kaçırdığımı, ne kadar dikkatli okumaya çalışsam da yine de bunun yeterli olmadığını gördüm. Anlatılan her şey daha derindi. Eh Elif Hanım kitabı 4,5 yıldır okuyormuş. Öyle özümsemiş ki masalları, yaşamışcasına anlattı her şeyi ve bizleri kendine hayran bıraktı. Elif İşcan; hem yoga eğitmeni, hem refleksolojist hem de numerolojist. Youtube'da yoga yaptığı bir kanalı var. Oradan kendisiyle yoga yapabilirsiniz.

Bizlerin buluşmasına vesile olan ise Elif Hanım'ın yogayı Kurtlarla Koşan Kadınlar içindeki masallarla birlikte yaptığı bir sisteminin olması. Yoga ile masallardaki öğretileri birleştirerek ortaya muhteşem bir eğitim çıkarmış. Biz de dün akşam bu derin bilgilerden zaman yettikçe faydalanmaya çalıştık. O konuştukça heyecanlandığımı itiraf etmeliyim çünkü gerçekten biz kadınlar olmamız gerekenden çok çok uzaklara sürüklendik.

İlk üç bölümü konuşalım diyerek buluştuğumuz akşamdan her buluşmada tek bölümü konuşalım kararı alarak ayrılmamız da sanıyorum anlatılanların ne kadar derin olduğunu anlatıyordur sizlere. Sözün kısası, siz de Ankara'daysanız, Kurtlarla Koşan Kadınlar'ı okumuş ya da okuyorsanız, ya da söylediklerim ilginizi çektiyse bir sonraki buluşmamıza bekleriz. Buluşma ne zaman mı? Henüz karar vermedik ama sosyal medya hesaplarımdan duyuracağıma emin olabilirsiniz.

Sevgiyle ve tüm vahşiliğinizle kalın ;)


6 yorum:

  1. Kitabi henuz okumadim ama listemde. Bu yazindan sonra cok merak ettigimi de itiraf etmeliyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hızla üst sıralara al bence. Çok sevecek ve elinden bırakmayacaksın.

      Sil
  2. Keske orada olsam gelirdim ben de.

    YanıtlaSil
  3. Derya'dan duydum bu kitabı :)) Ben de okumalıyım :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.