Harry Potter Temalı Düğün Yapmışlar, Harika Olmuş

Bizi hayallerden hayallere sürükleyen J. K. Rowling'in sihirli dünyası gün geçmiyor ki ilham alınası gerçeklere dönüşmesin. İşte Harry Potter hayranı bu iki sevgili; Cassie ve Lewis Byrom, öyle bir düğünle evlenmişler ki tüm Harry Potter hayranlarının (biri de ben) aklı çıkacak. Çok fotoğraflı ama hiiiç sıkılmayacağınız bu masalsı düğünde birlikte yol alalım ;)


Nişanlarını Orlando, Florida'da bulunan Harry Potter Dünyası'ndaki Diagon Yolu'nda takan çift evlenmek için de Hogwarts'a çok benzeyen Manchester'daki Midland Hotel'i seçmiş. Törenin en küçük ayrıntılarında bile Harry Potter rüzgarları eserken tüm davetlilere de onlara özel asaları dağıtılmış. Elbette tüm asalar sahibini kendisi seçmiş ;) 

Düğünün planlanması bir yıldan fazla sürerken dekorasyon için seçilen aksesuarlar Ebay'den, çeşitli mağazalardan özenle toplanmış. Nedimelerin taşıdığı buketler Harry Potter kitaplarının sayfalarından oluşturulmuş. Gelinin buketi ile damadın yaka çiçeği de aynı şekilde tasarlanmış.

Gelinin bilekliği altın snitch olurken çiftin yüzükleri de Melez Prens bölümünden alınıp tasarlanmış. Yüzüklerin içinde ise Severus Snape'e gönderme olacak şekilde "Always" yazıyormuş. Törende birbirlerine sözlerini evet diyerek değil de "Daima" diyerek vermişler.

Gelinin ojelerinden iç çamaşırına, damadın yaka çiçeğinden kol düğmelerine kadar her detayda Harry Potter etkisini görebiliyorken salonun dekorasyonu ise kendisine hayran bırakacak türden olmuş.

Masalardaki dekorasyonda kendini her an başka bir Harry Potter anında bulabilecekken içecekler sanki Hog's Made'den sipariş edilmiş. Barda çeşit çeşit iksirler davetlileri beklerken tatlılar ise Borgin and Burkes'te hazırlanmış gibiymiş.



Hogwarts flaması altında birbirlerine "daima" diyen çifte elbette ki mutluluklar diliyorum. Sihirle dolu bir hayatları olsun.




Söyleyin bakalım bu fotoğrafları gördükten sonra benim hislerimi hissettiniz mi? Dibi düşenler var mı? Ya da hanginiz hangi konseptle evlenmeyi düşlediniz? Yorumları bekliyorum :)

20 yorum:

  1. sıradışı görünüyor gerçekten. :0

    YanıtlaSil
  2. Harika bir düğün konsepti olmuşş bayıldımm..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel gözüküyor ama cesaret edemem sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neye cesaret edemezsin? Konseptli düğün yapmaya mı? Ama çok keyifli olmaz mıydı?

      Sil
  4. bi konsepti olan her organizasyona bayılırım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de :) Kim bilir bizimkiler de konseptli olur belki de ;)

      Sil
  5. 'Masalsı bir düğünle evlendiler'lafı buradan türeyebilirdi.. Muhteşem..

    YanıtlaSil
  6. harika bir konsept her iki tarafta istiyorsa yapılabilir bence ve gayet de güzel olmuş bayıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, iki tarafın da istiyor olması önemli. Aksi halde bir anlamı kalmaz.

      Sil
  7. Çok ilginç konsept Türkiye'de olsa çok gülünç duruma düşer :) bloğunuzu takibe aldım kendi bloğuma da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılmıyorum size bence muhteşem bir konsept. Takibinizi göremedim ayrıca. Nereden takibe aldınız acaba?

      Sil
  8. Davullu zurnalı düğünler tarih mi oluyor yoksa? 1 yıl boyunca hazırlanilan bu düğünün filmini de cekmeliydiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de çekmişlerdir kim bilir :) Davullu zurnalı düğünler bence gürültü kirliliğinden başka bir şey değil maalesef. Sevenleri de var tabii ama bilemiyorum.

      Sil
  9. Yani hayranı olmasam da etkilendim. Çok güzel düşünülmüş ve gerçekleştirilmiş. Özellikle gelin ile damat birbirlerine değnek doğrulttukları fotoğraf filmdeki sahneleri andırıyor gerçekten.
    Hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey, gelse de bu kadar iyi olacağını düşünmezdim.
    Çiftimize mutluluklar dileyelim. :D
    Teşekkürler paylaşım için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Bir şeye hayran olunca böyle oluyor demek ki. Ben de en çok o kareyi beğendim. Filmden bir sahne gibi.

      Sil
  10. İnsanlar hayatlarının her alanında kendilerini yansıtan biçimi kullanmalı.Aykırı olmak adına değil, kendisi olmak adına.Prenses Fiona'dan Alaycı Kuş'a, oradan Hobbit'lerin yemyeşil diyarlarına gidip bi sürü kez evlilik turu yaptım bile zihnimde ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben de fotoğrafları görünce filmden filme geçmiştim.Teşekkürler güzel yorumunuz için.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.