Hayallerdeki Çiftlik Evi

Hiç hayal kurmayan insanlar olduğu gibi sürekli hayal kuran insanlar da var. Tahmin edeceğiniz gibi biri de benim :) Kim bilir belki bir gün Hera'nın rahatça koşup oynayabileceği bahçeli bir evim olur. Eh bu eve benzemesinin de benim için hiçbir sakıncası yok doğrusu ;)



Birçok farklı dekorasyon stilini sevsem de gönlüm en çok Country tarza kayıyor sanırım. Aydınlık, rahat ve doğal. Evinizin girişinde böyle bir dresuar olması çok hoş olmaz mı?

Keyifli ve uzun sohbetlerinin edileceği bir yemek masası. Misafirlerinizin buradan kalkmak istemeyeceğine adım gibi eminim. 

İçinde yemek yapmaktan büyük keyif alacağınız bir mutfağınızın olması bir evin en büyük artılarından biridir sanıyorum. Bu mutfak da devamlı yemek yapılası bir mutfak gibi göründü bana :)

Şömineli oturma odaları... Hep hayalimdir ve bir gün olacak biliyorum ama o zamana kadar fotoğraflarıyla idare ediyorum.

Ferah ve aydınlık bir yatak odasının da insana her uyandığında tazelik katacağına eminim.

Evdeki favori odalarımdan biri ise bu banyo oldu. Nedense küvet ve duşun ayrı ayrı uygulandığı banyolar bana daha cazip geliyor. Küvet keyif, duş ise temizlenmek için ve bu duş tam hayallerimdeki gibi :)

Ve tabii ki bir evin en güzel yerlerinden biri; verandaları. Doğaya ve çevreye açılabildiğiniz, günün her anını orada geçirebileceğiniz ve buna rağmen size özel bir alan. Bu veranda da öylesi güzel dekore edilmiş ki doğayla ev arasındaki geçişi çok güzel kılmış.
Bilmem sizin de hayallerinize uydu mu bu ev? Uymadıysa bir sonrakinde sizin seveceğiniz evi bulacağıma eminim ;) O zamana dek verandada limonata içmeye ne dersiniz?
Sevgiler :)


Görseller : www.countryliving.com dan alınmıştır.

20 yorum:

  1. Muhteşem! Kim istemez ki böyle bir ev :) Hayallerinizdeki bu eve inşallah bir gün kavuşursunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah :) O kadar çok hayalim var ki sıraya girmeleri gerek ;)) Hoş bende her şey biter hayaller bitmez. Sevgiler.

      Sil
  2. Bu evin hayalini kim kurmaz kiiiiiii :)
    Mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de mutlu haftalar :) Hep birlikte dileyelim o halde ;)

      Sil
  3. Kim istemez gerçekten böyle bir ev. Konumu böyle olsun, ben yarı büyüklüğünde bir eve bile razıyım, sıkışır rahat ederim bir şekilde. :D
    Veranda en çok vakit geçireceğim yer olurdu herhalde, güzel havalarda elbette. Bir de kış bahçesi hayalim var benim. Bakalım ne kadarı gerçekleşecek, hayal kurmak umut ve güç veriyor insana.
    Dilerim hepimizin hayalleri kısa zamanda gerçekleşir. :)
    Yazı içimi açtı, çok teşekkürler paylaşım için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim her birimizin hayalleri gerçek olur. İçini açabildiğime sevindim. Ben teşekkür ederim güzel yorumun için. Sevgiler :)

      Sil
  4. Kim hayal etmiz ki; böyle bir evi!..

    YanıtlaSil
  5. İçim açıldı valla.. Şöyle ferah bir evim olsa ahhh bi olsa.. Bıktım gökyüzünü görmek için türlü şekle girmekten. Bana bahçe lazım, bağ lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh binalardan zor görüyoruz gökyüzünü haklısın ama bu kadar istiyorsan mutlaka bir gün olur. Sakın vazgeçme. Sevgiler :)

      Sil
  6. Verandaya bayıldım.Benim de (elimdekiler üzerinden kuruyorum hayalimi) balkon hayalim var.Ufaktan başladım minicik yere herşeyi kondurmayı planlıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika :) Bir yerden başlamak lazım haklısın. Balkonunu dekore ettikten sonra bunun gibi bir ev hayali kurmaya başlayabilirsin bence ;)

      Sil
  7. Tam benlik :)) Renkler, stili ve huzur diye bas bas bağıran ortamı (bağırmak pek huzur ile bağdaşmasa da ben pozitif algılıyorum)... Şahaneeee <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika :) Dilerim en yakın zamanda tam da istediğin gibi bir evin olur. Sevgiler :)

      Sil
  8. Sinemciğim sinemaseverlere özel bir ev bekliyorum ;) o zamana dek verandada millerımı yudumlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sinemaseverler için de güzel planlarım var Alperciğim ;) Afiyet olsun.

      Sil
  9. Hayalde olsa güzelmiş:) Evin aydınlık olması çok güzel. Mobilyalar da güzel. Bir de sessizlik varsa süper olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayaller gün gelir gerçek olur o nedenle ne hayal kurduğumuza dikkat etmeliyiz ;) Sessizlik yok elbette, her taraf kuş sesleriyle dolup taşıyor :)

      Sil
  10. Insallah hayalini gerçeklestirirsin canim. Ev çok güzel.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.