İnanılmaz Güzellikte 10 Otel Terası

Gittiğimiz ülkelerdeki tek amacımız oraya dair en çok şeyi görebilmek, şehrin içine girebilmek ve orayı doyasıya yaşayabilmektir. Bu nedenle her şehirde genellikle tüm şehre hakim bir tepeye gidilip şehir yukarıdan izlenir. Bu kez tepeye çıkmak yerine otellerin teraslarına çıkıyoruz ve hem gittiğimiz yerin en güzel manzarasını izliyor hem de oradaki hayata katılıyoruz.

w hong kong hotel
W Hong Kong
İlk otelimiz Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong'ta bulunan W Hong Kong. Otelin 76. katında bulunan bu havuz ve hemen yanındaki bardan izleyebileceğiniz muhteşem manzarayı sanıyorum hiç aklınızdan çıkaramayacaksınız.

The Trafalgar Hotel
The Trafalgar Hotel
Trafalgar Meydanı başta olmak üzere Londra'nın neredeyse tümünü keyifle seyredebileceğiniz Trafalgar Hotel'de Londra havasını tam anlamıyla içinize çekebileceksiniz.

Rosewood San Miguel de Allende
Rosewood San Miguel de Allende
Meksika'nın Guanajuato şehrinde bulunan Rosewood San Miguel de Allende'nin terasından unutulmaz bir şehir manzarası ve gün batımı seyredebilirsiniz. Dekorasyonuyla şehrin tam bir parçası olan bu teras katı romantik geceleriniz için en iyi seçenek olabilir.

Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux
Roma, İtalya'da Collosseum'un heyecanlandırıcı manzarasına karşı yemek yiyebileceğiniz Palazzo Manfredi'nin terasında Aroma Restaurant bulunuyor. Üzerinizde gece farklı, gündüz farklı bir etki bırakacak olan bu deneyimi tatmayı hangimiz istemez ki?

Marina Bay Sands
Marina Bay Sands
Sıra havuzundan asla ama asla çıkmak istemeyeceğiniz bir teras katında; Singapur'da bulunan Marina Bay Sands Hotel'de. Sonsuzluk havuzu olarak adlandırılan bu havuz otelin 57. katında konumlanmış ve gerçekten de sonsuzluğa doğru gidiyormuş gibi görünüyor. İçinden çıkmak istemeyeceğiniz bir havuz ve gözlerinizi alamayacağınız bir manzara sizi bekliyor.

Four Seasons Hotel Mumbai
Four Seasons Hotel Mumbai
Four Seasons Hotel Mumbai'nin 34. katında konumlanan bu terasta bulunan barda içeceklerinizi yudumlarken muhteşem bir gün batımına, keyfine doyulmaz şehir ve deniz manzaralarına şahit olacaksınız.

Georges Hotel Galata
Georges Hotel Galata
Georges Hotel Galata'nın terasında eşsiz İstanbul adeta ayaklarınızın altında. Bir taraftan Galata Kulesi'ni seyrederken diğer yandan deniz, yeşil ve benzersiz İstanbul silueti size eşlik edecek.

Grand Hotel Central
Grand Hotel Central
İspanya'nın en güzel şehirlerinden Barcelona'da bulunan Grand Hotel Central açık terasında bulunan havuzu ve barıyla unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sizleri bekliyor. Dilerseniz yemek yiyebileceğiniz dilerseniz de havuza girebileceğiniz bu terasta ise hiç değişmeyen bir şey var o da Barcelona'nın mükemmel manzarası.

Lebua At State Tower
Lebua At State Tower
Dünyanın en şahsına münhasır şehirlerinden Bangkok, Tayland'da bulunan Lebula At State Tower'ın inanılmaz güzellikteki terasından tüm Tayland'ı izleyebilirsiniz. Dünyadaki en yüksek çatı katı barı olan Sky Bar 63. katta bulunuyor. Karşılaşacağınız muhteşem manzara sanıyorum fotoğraftan bile sizi etkilemiştir.

Ink48 - a Kimpton Hotel
Ink48 - a Kimpton Hotel
New York City, Manhattan'da bulunan Ink48 Hotel sizlere filmlerde görmeye doyamadığımız muhteşem Manhattan manzarasını sunuyor. Dilerseniz bu manzaraya karşı içeceklerinizi yudumlayabilir dilerseniz de leziz yemeklerin tadına bakabilirsiniz tabii gözünüzü manzaradan alabilirseniz.

Gezi rotalarını kağıtlara yazıp kaybetmektense buraya yazıp sizlerle paylaşmak artık bana daha mantıklı ve keyifli geliyor. Yazıları hazırlarken kendimi oralarda hayal ediyor ve gidebilmeyi daha çok diliyorum. Bu listedeki favorim ise Singapur'a gitmiş olsam da o dönemde varlığından haberdar bile olmadığım Marina Bay Sands. Sizin favoriniz hangisi oldu merak ediyorum ya da aklınızda böylesi güzel başka teraslar var mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Sevgiler :)

19 yorum:

  1. Hepsi çok güzel de nedense benim aklım Roma'da kaldı.
    İstanbul'da bir kaç restorana gitmiştim, terasta bulunan. Çok farklı bir his yaşatıyor gerçekten insana, şehir ayaklarının altında duruyor tüm güzelliğiyle. Çok güzel yerler varmış gerçekten.
    Belki bir gün gidebilirim, kim bilir? :D
    Teşekkürler paylaşım için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roma'daki görüntü bence de muazzam. Dilerim bir gün gidip görebilirsin :) Ben teşekkür ederim yorumun için.

      Sil
  2. Rosewood San Miguel de Allende yi çok beğendim. şehir manzaralı görüntüler pek bana göre değil, ama iyi düşünülmüş oldukları kesin. hepsi ayrı ayrı güzel, elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki doğanın içindeymişsin gibi bir his yaratmış oradaki dekorasyon değil mi? Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bence de:) Bir gün o manzaralara karşı oturabiliriz belki kim bilir.

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. 3 - 2 - 1 başlaaa :) Ben ev için biriktirmeye başladım :))) Sen de gezmek için biriktir.

      Sil
  5. Bir gurup vakti Çamlıca tepesinden İstanbul'a bakmayı yeğlerim doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da bir seçenek tabii ama sonsuza dek İstanbul'u seyretmek ister miyim bilemiyorum :)

      Sil
  6. O da bir seçenek tabii ama sonsuza dek İstanbul'u seyretmek ister miyim bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Yazı başlığını görünce hemen aklıma Singapurdaki otel geldi. Daha önce görmüştüm onu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ne muhteşem bir terastır öyle. Bir gün mutlaka o havuza girmek istiyorum :)

      Sil
  8. olmedn once gorulmesi gereken yerlere eklenecek bir teras; havuzlu olan tabiki:)
    gerisi cok siradan..

    YanıtlaSil
  9. Göreceliğin kişiden kişiye değişmediği ender şeylerden biri olmalı bu manzaralar :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.