Kitap Ağacı Ankara Kemal Varol'u Ağırladı

Daha dün güzelim kitabını tanıttığım mütevazi insan Kemal Varol'la daha yakından tanışma zamanı geldi. Aslına bakarsanız kendisi çok da tanınmak taraftarı değil. Onu takip edenler arttığında üzerinde büyük bir yük hissedeceğinden, sorumluluk hissinin oldukça artacağından ve şimdiki kadar rahat yazamayacağından korkuyor.


Korkmayın dedik kendisine, sizler kadar mütevazi, okurlarıyla tanışmaktan çekinmeyen ve güzel hikayeler yazabilen yazarlara daha çok ihtiyacımız var. Şiir kitapları da olan Kemal Bey artık şiir yazamadığını söylese de kim bilir belki bir gün bir şeyler beni yeniden etkiler ve yine şiirler yazabilirim dedi. Roman konusunda da her kitabının ardından artık kitap yazamam herhalde desem de zamanı geldiğinde yeni kitap kendini yazdırıyor dedi.

Dertleri olan yazarların hikayeleri güzel olur sözüne sonuna kadar katıldığım Kemal Bey'e mütevazılığı, saatlerini bizlere ayırdığı ve ortaya çıkardığı güzel eserler için teşekkür ederim. Nice eserlerinizi okuyabilmek dileğiyle.

Zaman zaman gelen sorulara da buradan bir cevap vermek istiyorum. Kitap Ağacı üye olmanız gereken bir oluşum değil. Bulunduğunuz şehrin buluşmalarını sosyal medya hesaplarından takip ederek katılabilir ve bizler gibi bu güzel sohbetlere ortak olabilirsiniz. 
Güzel kitaplarda buluşmak dileğiyle.

5 yorum:

  1. Şanslısınız.Belki Kemal bey ünlü bir yazar olduğunda "Onu ilk ben gördüm ben keşfettim!" diyeceksiniz : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslıyım evet ama söylediğiniz nedenden değil. Kendisiyle tanışabilme, konuşabilme şansına eriştiğim için. Kendisinin de söylediği gibi bu yazarlarımız dilerim hiç çok çok ünlü olmazlar. Özgürlüklerini yitirmelerini, yönlendirilmeye çalışılmalarını hiç istemem.

      Sil
  2. Sahi ne güzel denk gelmiş öyle.
    Daha geçen gün kitabını tanıtmıştın.
    Önemli olan çizgisini, kaleminin özgürlüğünü koruması yazarların.
    Anladığım kadarıyla öyle birisi, dilerim öyle de kalır. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelmedi aslında. Kitap Ağacı ile söyleşiye katılacak olan yazarların kitaplarını önceden okuyup toplantıya hazırlanıyoruz bir nevi. Sen de uygun olursan İstanbul'daki toplantılara katılabilirsin. En son Yekta Kopan'la buluşmuşlardı.

      Sil
    2. Tamamdır, takip edeyim bende İstanbul toplantılarını. Teşekkürler. :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.