Kuyruklu Yıldız - Comet

Paralel evrenler arasında farklı bir gezintiye hazır mısınız? Kararlarınızın hayatınıza yön verdiğini, bir anda hayatınızın yönünü değiştirebileceğinizi biliyor musunuz? Haydi gelin Dell ve Kimberly'nin hayatlarına bir göz atalım.


Dell, hiç ummadığı anda hiç ummadığı birine aşık olur ve o andan itibaren hayatı bambaşka bir safhaya geçer. Hiç aşık olacağını düşünmezken yaşadığı bu duyguya sıkı sıkı tutunsa da vereceği ya da veremeyeceği kararlarla hayat akışına yön verecektir.

Son bir senedir hayatıma uyguladığım yöntem; anı yaşa ve akışına bırak. Mutlaka siz de duymuşsunuzdur. Gerçekten yaşayabilmenin anahtarı olduklarını düşünürüm ve ancak böyle mutlu olabileceğime inanıyorum. Dell ise yapması gereken şeyi bildiği halde erteliyor, korkuyor ve yapmıyor. Bu nedenle hayalini kurduğu geleceğe maalesef kavuşamıyor.

Sevdiği kadın her şeyiyle onu beklerken Dell'in kafasındaki soru işaretleri her şeyi allak bullak etmeye yetiyor. Dell ve Kimberly, paralel evrenler arasında sürüklenip dururken bir taraftan her şeyi düzeltip diğer yandan bozarken yaşanan her engeli de aşmaları gerekmektedir.

Aklınızı karıştıracak, kararlarınızın ne kadar önemli olduğunu fark etmenizi sağlayacak, anda kalmanın önemine parmak asacak olan film Comet - Kuyruklu yıldız çokça tavsiyemdir. Keyifli seyirler :)

6 yorum:

  1. Sanırım ben de biraz Dell gibiyim :)) İzleyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dell gibi olma :) Korkusuzca yaşa. Her şeyi didik didik düşünme, fırsatları yakala. Sevgiler

      Sil
  2. görseller çok dikkat çekici :)

    YanıtlaSil
  3. Ask güzel seydir. Alalim listeye.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.