Sex And The City Külliyatı

Son günlerde kafayı taktığım dizi ve ardından gelen iki filmle Sex and The City serilerini bitirmenin iç huzurunu yaşadığımı itiraf etmeliyim. Bu dizi yüzünden her şeyi bir kenara bırakmıştım ama artık bitti :) Ohhh! Artık bu çılgın kadınlara kafayı takma sırası sizde; Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda ile tanışın, eğer hala tanışmadıysanız.

New York, Manhattan'da yaşayan bu dört kadın birbirlerine dünyanın en güzel hediyesi gibi verilmiş ve hayatlarında olup biten her şeyi ama her şeyi tüm çıplaklığıyla birbirlerine anlatıp dertleşebiliyorlar. Ehh tabii adından da anlaşıldığı gibi "seks" ana konu başlıkları diyebiliriz. 

30'lu yaşlarında olan bu kadınlar kariyerlerinde başarılıdır ancak erkeklerle olan ilişkilerinde istedikleri başarıyı bir türlü elde edememekten yakınıp dururlar hatta Carrie tüm bu yaşananları gazetedeki köşesinde yazmaktadır. Her birinin peşinde oldukları aşk elbette kolayca gelmeyecektir. Onu aylarca, yıllarca arayacak ararken de birçok yanlış erkekle birlikte olacaklardır.
Tüm yaşananların yanında takıntılı oldukları moda dünyası dolayısıyla birçok büyük markanın aksesuarları, elbiseleri ve ayakkabılarını görecek ve çok şık tasarımlarla karşılaşacaksınız. Dizinin başlangıç tarihi 1998 olduğundan modanın uğradığı değişim de sizi şaşırtacak eminim. 

Her şeye rağmen hayattan zevk almaya devam eden ve asla pes etmeyen bu dört kadın kimi zaman yaptıkları aşırılıklara rağmen mutlaka izlenmeli. Kendilerine güvenleri, kimsenin sözünü dikkate almamaları ve hedeflerinden vazgeçmeyip devam etmeleriyle bence bu koca külliyat boyunca tüm kadınlara büyük bir ders veriyorlar. Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda; sizin gibi kadınlar hayattan eksik olmasın.

Peki ya sizler dizi serisi ya da filmlerden birini seyrettiniz mi? Seyretmeseniz de bir fikriniz vardır eminim. Bu karakterler hakkındaki fikirlerinizi çok merak ediyorum. Benim favori karakterim Carrie oldu. Sizinki hangisi acaba?
İyi seyirler :)

14 yorum:

  1. Bir ara en sevdiğim diziydi hala da severim bence çok başarılı işlenmişti kadın erkek ilişkileri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleymiş gerçekten. Ben uzun yıllar hiç merak etmemiştim ama bir başlayınca bitirmeden rahat edemedim :)

      Sil
  2. En son Totem Kurt diye bir film izlemiştim. Çok etkilenmiştim. Bir çevrecilik dersi veriyordu. Dersimi aldım. Yine o tür bir film tavsiye olursa mutlaka izlerim. Her açıdan büyüleyiciydi.

    YanıtlaSil
  3. Dizisini değil ama iki filmini de zevkle izlemiştim...
    Neşeli, canlı ve aksiyonlu kadınları seviyorum ben, hikayelerini de...
    Hangisini favori seçmiştim izlerken onu hatırlayamadım ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizisini de izleyin bence o zaman karakterlerle daha iyi tanışıyor ve filmdeki davranışlarına daha iyi anlamlar yükleyebiliyorsunuz. Sevgiler :)

      Sil
  4. Her daim favorim. ne zaman ne izlesem diye dusunsem once aklima onlar gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet tam da öyle bir dizi. Bir anda herhangi bir bölümünü açıp izleyebilirsiniz :)

      Sil
  5. tabi ki Carrie ama Charlotte da hiç fena değildi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Charlotte çok evcimen ve çok sempatik haklısın.

      Sil
  6. zamanında sıkı hayranıydım bu dizinin. izledim bitti gitti, o mr big ile aşkı zaten dillere destean :D benim öyle favori karakterim yok sanırım ama sececek olsam samantha yı seçerdim. sekse düşkünlüğündem değil tabi :D o cesaretli ve ilk adımı karşıdan beklemeyen ya da ne istediğini bilen tavrını seviyordum :)
    elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Samantha'nın kendine olan güveni her birimizde olsa keşke. Ben de o yönlerine hayran kaldım. Teşekkür ederim.

      Sil
  7. Bir ara izlemiştim. Böyle dostları olmalı insanın. Ozenmistim ne yalan söyleyeyim. Çok sık giyiniyorlar bir de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostluklarına ben de çok imrendim. Hoş benzer bir grubum benim de var. Herkese böylesi rahatça konuşabildiği insanlar lazım zaten. Teşekkürler yorumun için :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.