X-Men: Apocalypse

Sizler hangi üçlemeyi seviyorsunuz bilemiyorum ama ben X-Men serilerinin ikinci üçlemesinin tarafındayım. Bence hikayenin taa en başından ele alınması birçok izleyicinin de kalbini çoktan çalmıştır. Hadi, ikinci serinin üçüncü filmi benim için nasıldı şimdi ona bakalım.

Öncelikle söylemeliyim ki eğer filmi IMAX'te izleme şansınız varsa kesinlikle orada izleyin. IMAX seçeneğiniz olup da başka bir versiyonunu izlerseniz pişman olabilirsiniz. En baştan beri mutantları izlemekten keyif alan bir izleyici olarak bu filmde de genç mutantları görmek benim için çok keyifliydi. Güçleriyle yeni tanışanlar, güçlerini kontrol edemeyenler, güçlerinin farkında olmayanlar vs. 

Bu kez mutantlarımızın karşısına yıllar yıllar öncesinden, benim hayranı olduğum bir diğer yerden, Mısır'dan bir mutant çıkıyor. Ona sadece mutant demek de yetmez aslında. O kendisini tüm mutantların tanrısı olarak tanımlıyor fakat bu tanrı hiç de iyi niyetli değil. Ortalığı karıştırmak için gelmiş.

Ehh dolayısıyla büyük savaş başlıyor. Kendini tanrı olarak gören En Sabah Nur isimli mutant birkaç farklı mutantı yanına çekip tüm gücü elde etmek için başlıyor çalışmalara. Kenarda kalmış, değeri bilinmemiş, büyük acıları olan bu mutantlar içlerindeki öfkeyle hemen onun yanında yer alıyorlar.

Charles Xavier, Raven, Beast ve diğerleri ise dünyayı ele geçirmeye çalışan bu canavarı engellemek için bir araya geliyorlar. Bu savaşta pırlanta gibi parlamaya başlayan mutant ise Jean oluyor. Görsel efektleriyle, mutantlarıylai kostümleri ve müzikleriyle baştan sonra beğenimi kazanan X-Men: Apocalypse'i mutlaka ama mutlaka izleyin. Keyif alacağınızı garanti ediyorum. Sevgiler :)


10 yorum:

  1. x man benim için klasiktir, hollywood a çok bayılmasam da bu izlediğim üçlemeler arasında. sonuncuyu henüz izlemedim, teşekkürler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda izle bence, hele bir de x-men hayranıymışsın, kaçırmamalısın ;)

      Sil
  2. tabi ki izleyeceğim serinin hayranıyım zaten..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper haber. Umarım en az benim kadar zevk alırsın filmden :)

      Sil
  3. Yakın zamanda izlemeyi düşündüğüm film. Bakalım nasılmış?

    YanıtlaSil
  4. Bugün izlemeye niyetlendim sinemada ama 3D olunca gidemedim. 3D filmleri hiç sevmiyorum da, o gözlükler hiç rahat gelmiyor bana. :D
    Gittiğim yerlerde Imax'a denk gelmedim daha önce merak ediyorum onu da, birkaç kişiden daha olumlu yorumlar almıştım.
    Neyse muhtemelen kendi imkanlarımla evde izleyeceğim filmi. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz.
    Teşekkürler paylaşım için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlüklerden rahatsız oluyorsan IMAX'te de pek rahat edemeyebilirsin yine de bir kerecik bir şans ver bence.
      Hayal kırıklığına uğramayacaksın bence. Şimdiden keyifli seyirler :)

      Sil
  5. Ben sinemada çıkar çıkmaz koşarak gidenlerdenim :) Gerçekten çok beğendiğimi söylemeliyim, yorumun çok harika olmuş :) Ben de burdan izlemeyen herkese tavsiye ederim :)) Paylaşım için çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ben de yorumun için :) Bence de çok güzel bir filmdi.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.