Spor Blogları

Kategorilerine göre ayırdığım bloglarda bugün sıra "Spor Blogları"nda. Blog listelerinize dilediğiniz zaman yorum bırakarak katılabilirsiniz. Yorumlarınızda blogunuzun linki, adınız ve dilerseniz yaşadığınız şehri de belirtebilirseniz çok sevinirim. Böylece herkes ilgi alanı doğrultusunda hareket edecektir diye düşünüyorum. Bu yayınlarım sona erdiğinde sağ menüye yerleştireceğim bir görsel sayesinde dilediğiniz kategoriye kolaylıkla ulaşacaksınız.


http://serdarilefutbol.blogspot.com.tr/     Yazarı: Serdar - İstanbul

http://amanallahimgol.blogspot.com.tr/     Yazarı: Berat - Kahramanmaraş


Bilmediğimiz, duymadığımız spor blogları olduğuna eminim. Diliyorum bu yayından sonra yenileriyle de tanışma imkanımız olur. Bu etkinliği ne kadar çok duyurabilirsek o kadar sayımız artacaktır. Paylaşımlar için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. Sevgiler :)

12 yorum:

  1. deryanınsporgünlüğü var mesela benim takip ettiğim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de takip ediyorum onu. Sağlıklı Yaşam kategorisine koymak daha iyi olur diye düşündüm ;)

      Sil
  2. Sayende tüm listeye ulaşabiliyoruz teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Simdi blogumu göremedim yazacaktim audrey yazmis sagolsun. Evet saglikli yasam bence de daha uygun sadece spor paylasimi yapmiyorum çünkü. Tesekkürler kizlar :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler, benim blogumu eklediğiniz için. İyi şeyler yapan elbette fark edilir düşüncesinden hareket ederek elimden geldiğince farklı ve özgün yazılar yazmaya çalışıyorum. Blog takibini sadece erkekler değil bayanlar da yapmalı diye düşünüyorum :) Saygılar, selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız Serdar Bey mesela ben hemen bir takip edeyim. Bu günlerde GFC nin çalışmadığından şikayet edenler de oldukça fazla. Bu nedenle de sorun yaşanmış olabilir. Sevgiler :)

      Sil
  5. Bende burayı takip ediyorum ve burada yazıyorum. Bence burasıda övgüyü hak ediyor. http://www.tekniktraktor.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Elbette ki emek harcanan her şey övgüyü hak eder. Yanlış anlamadıysam bu sitenin yazarlarından birisiniz. Hemen yazıyorum sizin de adresinizi. Teşekkürler katılımınız için :)

      Sil
  6. Evet yazarıyım çok teşekkürler. Sizde katılabilirsiniz. İlgileniyorsanız.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.