5'ten 7'ye - 5 to 7

Bir gün hiç geçmediğiniz bir yoldan gitmeye karar verirsiniz ve hayatınız değişir. Kimi muhteşem sürprizler barındırır içinde kimi ise hüsran. 5'ten 7'ye işte böyle sürprizli bir macera. Haydi gelin birlikte çıkalım bu yola.


Brian, yazılarını yayınlamaları için sürekli edebiyat dergilerine gönderen fakat her seferinde olumsuz yanıt alan genç bir yazardır ve bir gün hiç girmediği bir yoldan yürümeye başlar. Gözleri bir kadına takılır ve belki de hayatının en cesur hareketini yaparak yanına yanaşır. Tanışır ve sohbet etmeye başlarlar. O andan itibaren ikisi için de hayatın ritmi değişecektir.

Arielle ise gençliğinde mankenlik yapmış bir Fransızdır. Yaşı ilerlemeye başlayınca kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir adam olan Valery ile evlenir ve bu evlilikten iki çocukları olur. O gün Arielle her hafta olduğu gibi arkadaşları ile öğle yemeği yemek için buluşmuş ve sigara içmek için dışarı çıkmıştır. Brian'ı gördüğünde hiç hissetmediği bir duyguyu, aşkı hisseder ve ardından Brian'ı yanında buluverir.

İlginç bir tanışma süreci geçirecek olan ikili sonrasında da çok olağandışı bir ilişki sürdürmeye başlayacaktır. Bir sürü gelgitin ve beklenmedik olayların yaşandığı bu ilişki sürerken Brian bir yandan sa hayallerini gerçekleştirmek üzere yazılarını edebiyat dergilerine göndermeye devam etmektedir. Ve bir gün beklediği haber gelir.

5'ten 7'ye beni çokça şaşkınlığa uğratan bir "olağandışı ilişkiler" filmi olsa da birçok insanın bu tarz seçimler yaptığını biliyorum. Birçok aşk evliliğinin yanında mantık üzerine oturtulan ve iki tarafı da mutlu edecek kurallara bağlı kalındığında çok mutlu olabilen çiftler duyuyorum. Bu noktada neden olmasın sorusu da gelebiliyor akla. Filmi izledikten sonra ne düşündüğünüzü bana yazarsanız çok sevinirim. Keyifli seyirler :) 

6 yorum:

  1. İzlemedim henüz ama izler ve beğenirsem blogumda bile paylaşabilirim. Film seçimi çok zor ve başkalarının önerdiği filmleri merak ediyorum. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka izleyeceğim paylaşımın için tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için ben teşekkür ederim :) Dilerim beğenerek izlersin.

      Sil
  3. Çok ilginç bir kurgusu var izlemek istedim okuyup fragmanı izleyince. Teşekkürler paylaşım için! :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.