Kurtlarla Koşan Kadınlar - İskelet Kadın

Kitap Ağacı Kişisel Gelişim Kulübü olarak Kurtlarla Koşan Kadınlar serüvenimiz son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de kitabın beşinci bölümü, İskelet Kadın hakkında konuşmak için bir araya geldik. Çansera Park'ta kocaman bir söğüt ağacının gölgesinde tam da kitabın doğasına uygun bir ortamda paylaştık hissettiklerimizi.


Kadın ile erkek arasında yaşanan sevgi aşamaları, birbirini tanıma, sevme, güven duyabilme, aşk gibi konuların "İskelet Kadın" masalıyla nasıl da yıllardır anlatıla geldiğini okuyup masalı bölüm bölüm inceledik hep birlikte. Bu kitabı her okuduğumda yıllardır duyduğum masalların arkasında yatan mesajları nasıl da görmediğimi her seferinde şaşırarak anlıyorum. 

Yine özellikle kadınlaradır çağrım. Kurtlarla Koşan Kadınlar sindire sindire ve hatta bulabilirseniz böyle bir grupla birlikte okumanız gereken kitaplardandır. Her seferinde kaçırdığınız bir noktayı işaret edebilecek birilerinin olması iyidir. Kurtlarla Koşan Kadınlar'ı okuyun. İçinizdeki gücün, enerjinin farkına varın. Sevgiler :) 

8 yorum:

  1. Listeme alıyorum :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Kadınlara hitap etmişsiniz ama bende okumak istedim :) Bu arada kendi blogumda yaptığım listede sizi de görmek isterim :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kitap da kadınlara hitap ediyor. Benim de hitabım bu nedenle kadınlara yönelik oluyor. Yalnız kadınları anlamak istiyorum diyen erkekler için de okunması gereken bir kitap.

      Sil
  3. çok güzel bir topluluksunuz siz... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel okuma grubunuz var :))
    bu kitabı merak ettim okumalı o zaman
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka okuyun. Her kadın okumalı :) Evet güzel bir grubuz, teşekkür ederiz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.