Masallardan Fırlamış Bir Tatil Evi

Bu yazımda hem seyahatleriniz için bir tüyo hem de çok güzel dekore edilmiş bir tatil evinden bahsediyor olacağım. Son yıllarda birçok kişi yurt dışı seyahatlerinde turlara kayıt olmak yerine uzun zaman öncesinden uçak biletini alıp, gideceği yerde de birkaç günlüğüne ev kiralayıp seyahatlerini gerçekleştiriyor.


Londra'da bir firma insanların bu tercihlerini göz önünde bulundurup hem şehirden hem de şehirde geçirdikleri zamanda kalacakları mekandan keyif almalarını sağlamak amacıyla içine girdiğinizde orada hep yaşamak isteyeceğiniz evleri tercihlere sunmuş.

İşte bu evlerden benim seçtiğim, bence tam bir masal evi. Minicik, nehir üzerinde ama bir o kadar da güzel, şirin ve pratik. Küçük metrekareli evler için de ideal çözümler barındırıyor içerisinde. Haydi gözlerimizi kapayıp hep birlikte düşünelim; Londra'da nehir üzerinde bu evde uyanmak, kruvasanlarınızı bu güzel ortamda yeyip sonra şehri keşfe çıkmak istemez miydiniz?

Dilerseniz yemek yapabileceğiniz bir mutfağa, rahatça duşunuzu alabileceğiniz bir banyoya ve yorgun ve tempolu bir günün ardından sere serpe yatıp dinlenebileceğiniz kocaman bir yatağa sahip olan bu mini tatil evi sanıyorum her birimizin ilk seçenekleri arasında yer alırdı.

İsmi Velvet Morning olan bu şirin teknede geçirilecek tatilin de keyfi sanıyorum diğerlerinden çok başka olurdu. Londra için tatil planları yapılmaya başlandı mı? Peki küçük metrekareli evler için dekorasyon önerileri alındı mı? O halde sizleri bu masal eviyle baş başa bırakıyorum. Sevgiler :)





Londra'ya gittiğinizde sizler de ev kiralayarak konaklamak isterseniz Velvet Morning'in de içerisine dahil olduğu evlere buradan ulaşabilirsiniz.

14 yorum:

  1. ayy şuan orada olmayı ne çok isterdim bayıldım fotoğraflara

    YanıtlaSil
  2. Nehir üzerinde bir evde uyanmak...Çok güzel düşünülmüş :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Değil mi? İnşallah hepimize kısmet olur bunu deneyimlemek :)

      Sil
  4. Akıntıya kapılıp da açık denizlere sürüklenmeli, sonra da bakir bir tropikal adanın kıyısında uyanmalı. En az bir aylık erzak ile tabi :))

    YanıtlaSil
  5. Karavan sandım ilk başta. Ama bu daha da harikaymış.

    YanıtlaSil
  6. Çekyatın üstünde de çok güzel gözüküyor oralar :(

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.