Miracles From Heaven

Mucizelere inanır mısınız? En karanlık zamanlarda, artık hiçbir çözüm yolu kalmadığına inandığınızda ve belki inanmayı da bıraktığınızda bir mucize olsa ne yapardınız?

Miracles From Heaven, aile olmanın ne demek olduğunu, sevginin ve birbirine destek vermenin ne kadar önemli olduğunu anlatan pırıltılı bir film bence. Anna, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanır ve daha yeni büyük bir masraf yaparak işlerini büyüten Beam ailesi hem maddi hem de manevi yönden temellerinden sarsılmaya başlar.

Anna ve ailesi tanrıya inanan, inançlı insanlardır fakat annesi Christy kızının çektiği acıları gördükçe her şeyi sorgulamaya başlar. Anna ise tam tersine inançlarına daha sıkı sarılır ve bu şekilde yaşama bağlanır. Bir gün, hiç tahmin etmedikleri bir anda inanılmaz bir şey olur ve hayatlarının gidişatı birden bire değişir. İşte o an gerçek mucizelerin neler olduğunu anlarlar.

Mucizeler bizleriz aslında. İnsanların bir diğerine gösterdiği anlayış, şefkat, sevgi ve fedakarlık. Hayat, bu minik mucizeleri fark edebilmemiz için çoğu zaman oyunlar oynar bizimle. Kimi çok ağır ve acı olur kimi ise çabucak geçer ama sonunda o minik pırıltılar daha görünür olur.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmi kah gülümseyerek kah göz yaşlarıyla izleyecek ve filmin sonunda gerçek Beam Ailesi ile de tanışabileceksiniz. İlk boş zamanınızı Miracles From Heaven için ayırmanızı tavsiye ederim. Keyifli seyirler...


7 yorum:

  1. İzlenecekler listeme ekledim. En kısa zamanda izleyip düşüncelerimi yazacağım.

    YanıtlaSil
  2. Zor bir filme benziyor; hüzün açısından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman hüzün katsayısı artıyor evet ama duyguları mükemmel bir dengeye oturtmuşlar.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.