Marigold Otelinde Hayatımın Tatili

Büyük isimleri bir araya getiren The Best Exotic Marigold Otel - Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili, hayatlarının dönüm noktasında büyük bir karar verip İngiltere'den Hindistan'a giden bir grup İngiliz'i konu alıyor.


Birbirini hiç tanımayan bu grup yaşadıkları bir takım sorunlar, hastalıklar ve deneyimlerin ardından Hindistan'daki bir otelin ilanını görüyor ve oraya gitmeye karar veriyorlar. Artık emekli olmuş ve yaşadıkları kentte beklentilerini karşılayamayan bu insanların bir değişime, farklılığa ve hayattaki hedeflerini bulmaya ihtiyaçları var. Onları gidecekleri bu otelde beklemedikleri deneyimler bekliyor.

Kocası yeni vefat eden Evelyn, kocasının borçları nedeniyle evini kaybediyor. Oğlu yanına taşınmasında ısrar etse de hayatında bir ilki gerçekleştirip Yola çıkıyor. Graham, bir hakim ve küçüklüğünün geçtiği Hindistan'a, o yıllara ait bir hatıranın peşinden gidiyor. Douglas ve Jean gruptaki tek evli çift fakat birbirleriyle hiç anlaşamıyorlar. Hayattan keyif almaya çalışan Douglas Hindistan'a uyum sağlayabilirken her şeyden mutsuz olan Jean ise sürekli kriz çıkarıp duruyor.

Muriel, İngiltere'de olması gereken kalça ameliyatını hem daha çabuk hem de daha ucuza olabilmek için geliyor Hindistan'a ancak Hintliler'den Hindistan'dan ve onlara ait hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Norman ve Madge ise hayatlarını paylaşacakları bir eş bulabilmek umuduyla düşüyorlar yola. 
Otele vardıklarında ise hiç de tanıtımlarında gördükleri gibi bir yer karşılamıyor onları. Otelin sahibi ve işletmecisi Sonny onları karşılıyor ve otelden ayrılmamaları için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Hayatlarımız hayallerimize ulaşabilmek uğraşıyla geçip giderken her biri birbirinden çok farklı nedenlerle bu yolculuğa çıkan bu grup birbirine istemeden de olsa yardımcı oluyor. Hayatımızın gerçekleriyle yüzleşmek çoğu zaman zor ve üzücü olsa da bu yüzleşmenin hemen ardından çözümler ve büyük bir rahatlama gelir. İşte Marigold Otelinde Hayatımın Tatili, her zaman bir çözüm yolunun var olduğunu bizlere hatırlatmak için çekilmiş, bizler o çözümü henüz aramaya başlamasak bile.
Bu büyük oyuncularla keyifli ve çoğu zaman eğlenceli bu yolculuk eminim ki sizin de hoşunuza gidecek. Keyifli seyirler dilerim :)

4 yorum:

  1. Paylaştığınız filmler gerçekten ilgimi çekiyor.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim teşekkür ederim :) İyi seyirler dilerim şimdiden.

      Sil
  2. Eğlenceliyse güzel bir hafta sonu izlemeliği olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Tam da öyle bir film. Keyifli seyirler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.