Bir Giyinme Odası Nasıl Olmalı?

Yurt dışında yapılan bir yarışma programında tıpkı ülkemizdeki gibi oda yeniliyorlar. İşte o yarışmalardan birinden görüntüler var bu hafta karşınızda. Bir giyinme odası sizce nasıl olmalı? İçerisinde neler olmalı, neler olmamalı? İşte birebir örnek alabileceğiniz, çok kullanışlı bir giyinme odası burada.


Odanın eski haline dair, genel durumu gayet iyi göstereceğine inandığımdan sadece bir fotoğraf paylaşmak istedim. Zira estetik açıdan hiçbir albenisi yok. Bence hemen yeni halini izlemeye başlayalım.

İşte gerek duvar rengi, gerek dolap seçimleri, makyaj masaları ve çeşit çeşit askı aparatlarıyla işimizi çok kolaylaştıracak bir giyinme odası. Daha ne olsun?



Bir kadın olarak odanın en bayıldığım birinci köşesi burası oldu elbette. Koyu renk duvarların önüne yerleştirilen beyaz makyaj masası, hemen yan taraftaki kolyeler ve odanın akışını kesmemek için şeffaf tercih edilmiş sandalye muhteşem bir grup oluşturmuşlar bence. 

Yüzükler ve küpeler için düşünülmüş bu çekmece aparatı da tam bir hayat kurtarıcı.


Odanın hayranlık uyandırıcı bir diğer köşesi de ve pek tabii benim ikinci favorim bu çanta bölümü oldu. Bütün çantalarınız gözünüzün önünde olduğunda hayat ne kadar da güzel öyle değil mi? ;)

Şimdi sıra geldi sizin bu oda hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmeye. Benden kesinlikle tam puan bu giyinme odası ile ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir? Neler eksik, neler fazla? ya da her şey sizce de tam olması gerektiği gibi mi?
Sevgiler :)

Not: Görseller http://www.polishedhabitat.com/ dan alınmıştır.

10 yorum:

  1. çok güzel olmuş her eve lazım:),dolap dağınıklığına hiç gelemiyorum kızımın dolabına hiç dokunmayacağım ne hali varsa görsün diyorum ona bile dayanamıyorum görünce,kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneler hep öyle değil mi? Tamam naparsan yap dağıt derler, dayanabildikleri en çok iki gündür :) Ama böyle bir odada da dağılmak pek kolay olmasa gerek ;) Sevgiler

      Sil
  2. Tek kelimeyle mükemmel :)

    YanıtlaSil
  3. Nasıl güzel..Fazlasıyla ilham verici 😊

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim, kesinlikle hayalim, bir giyinme odası. Daha geniş bir evde, hatta mümkünse benim olan evde yapılacakların en başında:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.