Leylekler - Storks

Gün geçmiyor ki sevimliliğiyle baş döndüren, karakterleriyle şaşırtabilen ve hem güldürüp hem hüzünlendiren bir animasyon filmi karşımıza çıkmasın. Leylekler - Storks fragmanından çok etkilenip gittiğim ve beni haklı çıkaran bir film oldu.


Hangimiz bebekleri leylerin getirdiği hikayesini duymadan büyümedik ki. Eh gerçekten de onlar getiriyormuş ama gün gelmiş bebek taşıma işini bırakmışlar. Çünkü bu iş hem onlar için çok zormuş hem de leyleklerden biri taşıyacağı bebeği görüp onu çok sevmiş ve onu ailesine götürmek istememiş. İşte o an anlamışlar ki bebek taşımacılığı çok zor ve zahmetli bir iş. Kargo paketlerini taşımaya karar vermişler.

Ailesine teslim edilmeyen bebek Tulip ise leyleklerin arasında büyümek zorunda kalmış. Sakarlıklarıyla şirketi hep zarara uğrattığından da orada pek istenmeyen Tulip'i işten çıkarma görevi patron olma ihtimali çok yüksek olan Junior'a verilir fakat bunu başaramayan Junior onu yıllardır kullanılmayan bebek sipariş zarflarının geldiği bölüme gönderir.
Tam o sıralarda da yalnız bir çocukluk geçirmek zorunda kalan Nate leyleklere hayalindeki kardeşi anlatan bir mektup gönderir.

Bu unsurlar bir araya öyle bir gelir ki Tulip mektubu alır ve bebek yapma makinesini çalıştırır. O andan itibaren Junior ve Tulip için hayat çok farklı yönde seyredecektir. Junior bebeği kimseye çaktırmadan yok etme peşindedir. Tulip ise onu çok sevileceği ailesine kavuşturmak ister. 

Yaşayacakları aksilikler ve karşılaşacakları engellerle savaşacak ve güzel bebeği Nate'e ve ailesine kavuşturacaklardır. 

Filmin özellikle ikinci yarısında duygudan duyguya sürükleyen Leylekler - Storks, benim için herkese izlemesini tavsiye edeceğim filmler arasına girdi. Hatta son beş dakikada ağladığımı da itiraf etmeliyim çünkü çook ama çok tatlılardı. (sulu gözlüyümdür) Çocuklarınızla, arkadaşlarınızla büyük keyifle izleyebileceğiniz Leylekler için şimdiden keyifli seyirler dilerim :)

11 yorum:

  1. Ah bu ne tatlı bir animasyon! Konusuna da bayıldım.
    Hafta sonu mutlaka izleyeceğim

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika haber :) İzleyecek olmanıza çok sevindim. Sevgiler

      Sil
  2. animasyon sevenler için gayet güzel izlenilmeli teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu çok güzelmiş, animasyonlara zaten bayılıyorum. Mutlaka izleyeceğim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyon seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz. Bayılacağınıza eminim :) Sevgiler

      Sil
  4. Animasyon izlemeye hala alışamadım ama +1 yaptım sevenler görsün diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir izlemeye başlasanız bırakamazsınız bence. Öyle güzeller ki :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Sen de kızınla birlikte izle mutlaka çünkü hem onlara hem de bize göre bir film :)

      Sil
  6. Ahh sorma aklım o birbirinden güzel bebeklerde kaldı :) İzle mutlaka.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.