Bugün Bize Kim Geldi - Sezgin Kaymaz

Sezgin Kaymaz kitaplarının ardı arkası gelmiyordu. Sinem bir kitabını daha bitirmiş ve yayımlamak için perşembenin gelmesini bekliyordu. Bugün Sezgin Kaymaz'dan Bugün Bize Kim Geldi günüydü :)

Bugün Bize Kim Geldi de daha önce bahsettiğim kitaplarından farklı olarak kendi hayatından kesitlerle öyküler yazmış Sezgin Kaymaz. Her birinde farklı bir duyguyla dokunacak yüreklerinize ve kimi zaman insanoğlunun ne kadar şaşkın, patavatsız ve duygusuz olabildiğini gösterecek. Gösterirken de öğretecek. Öğrenirken çok gülecek, üzülecek ve hatta ağlayacaksınız.
O satırları okurken ağlamaktan, sesli kahkahalar atmaktan korkmayın çünkü ancak o zaman o hikayelerin size dokunabilmesini sağlayacaksınız. Onu ve ailesini çok daha yakından tanırken, Sezgin Kaymaz olmasını sağlayan olayları da bir bir öğreneceksiniz. 
Blogdaki Sezgin Kaymaz'la ilgili diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Keyifle okuyun.

6 yorum:

  1. sinem neredeyse tüm kitaplarını okumuşsun değil mi.
    çok merak ettim. pinleyeyim ve sonra alayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh keşke öyle olsa. Henüz başında sayılırım çünkü tam 14 kitabı var yazarın. 15. yi de yayın evine yakın zamanda teslim edecekti Sezgin Bey. Bir kısmını okuyabildim şu ana kadar ve her biri çok güzeldi.

      Sil
  2. Uygun zamanda diğer yazılara da göz atacağım :)

    YanıtlaSil
  3. şuan okuyorum bu kitabı, Sezgin Kaymaz'a ait bir dil var değil mi? Siz de ne güzel hepsini okumuşsunuz umarım ben de tamamlayabilirim bir gün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız. Kime ait olduğunu bilmeden okumaya başlasam bu Sezgin Kaymaz kitabı diyebilirim :) Çok keyifli değil mi? Çoğunu okudum ama henüz tüm külliyatı tamamlayabilmiş değilim umarım okursunuz siz de hepsini. Sevgiler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.