Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

Sihir dünyası hayranları, J. K. Rowling'in bu dünyaya geri dönüşünün muhteşem kanıtı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi için hazır mı? Eğer hazırsanız daha fazla beklemeden cisimlenelim ne dersiniz? ;)

Newt, önemli bir görev için Londra'dan taa Amerika'ya, New York'a gelir. Yanından hiç ayırmadığı valizi ile şehirde gezinirken birden fark eder ki valizden biri firar  etmiş. Newt'ın özenle baktığı fantastik canavarlarından biridir kaçan ve onun sayesinde tüm planları değişir. Eski bir seherbaz olan Tina, Newt'ı büyüdışı (muggle) ların etrafında sihir yaparken yakalayıp onu doğruca merkeze götürür. Bu yakalamanın hemen öncesinde ise Newt ve büyü dışı Kowalski arasında bir şeyler yaşanmış ve Kowalski görmemesi gereken şeyler görmüştür.

Diğer yandan şehirde istenmeyen, sihir dolu şeyler yaşanmaktadır ve bundan buradaki başkan hiç hoşnut değildir. Büyüdışı olanlar durumu tamamen öğrenmeden üstesinden gelinmesini istemektedir. Tina, tüm bu karmaşanın içine bir de Newt'ı sokunca bütün suç ona yıkılmak istense de perdenin arkasındaki asıl suçlu er geç ortaya çıkacaktır.

J. K. Rowling'in Harry Potter serisi ile hayatımıza soktuğu sihir dünyası Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ile geri döndü. Müzikleri, mekanları, kostümleri ve pek tabii eşsiz sihirleriyle bu ekip de kalbimi çoktan fethetti. Dilerim sizler de filmden en az benim kadar keyif alırsınız.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmini benim için özel kılan bir diğer yanı da filmi 4DX formatında izlemiş olmam. Ne mi bu 4DX? Azıcık merak edin. Bir sonraki yazımda anlatıyor olucam ;)
Sevgiler...

8 yorum:

  1. Filmi dün sinemada izledim ve az önce ben de filmin bir yazısını paylaştım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir filmdi ben de hafta sonu seyrettim sanırım bu da seri halinde olacak..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba takip ettim bende,yorum yaparsanız yazılarıma okuyup aynı şekilde karşılık veririm iyi günler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Tabii elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım.

      Sil
  4. Filmi bu hafta sonu izledim çok uzun süredir bekliyordum , sevdim ama senaryo da bence bir - iki eksiklik vardı ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? Ağzım açık seyrettiğim için bu kez hiçbir şeyin farkında değildim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.