Jason Bourne

Jason Bourne'un hikayesi tam bir arap saçına dönmüş olsa da başından beri izlediğim için devam filmlerini de izlemeden edemiyorum. Serinin beşinci filmiyle yeniden bizlerle olan Jason bakalım bu kez geçmişine dair neyi öğrenecek?


Geçmişine dair gerçekleri bir bir çözmeye başlayan Jason Bourne, kendisini bir süredir kaçma kovalama hayatından uzaklaştırıp başka şeylere verse de o hayat gelip onu sürekli bulmaktadır. Eski ajanlardan Nicky Jason'ı yine bu hayata çeker ve babasıyla ilgili öğrenmesi gereken çok önemli bilgileri eline geçirdiğini söyler ve ardından aksiyon başlar.

Jason Bourne filmleri başlarda oldukça keyifle kendisini izlettirse de serinin bu filminde maalesef mutlaka izlenmeli diyebileceğim bir hikayeye sahip değil. Klasik bir ajan filmi ve sadece kendisini izlettiriyor diyebilirim.

Matt Damon'a oyunculuklarıyla eşlik eden Tommy Lee Jones ve Alicia Vikander da bence filme farklı bir şey kazandıramamış. Yapacak hiçbir şey bulamıyorsanız izleyebileceğiniz bir film olan Jason Bourne vasattan öteye gidemeyen bir ajan filmi olmuş.

Meraklıları için keyifli seyirler :)

2 yorum:

  1. Ben bunun kitap serisini çok merak ediyorum onun için filmlerini hiç izlemedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın o zaman kitaplar önce okunmalı. Sonra filmler nasıl olsa izlenir :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.