Mutfakta Zaman Geçirmeyi Sever Misiniz?

Bir mutfağın içerisinde zaman geçirmek ne kadar keyifliyse o mutfaktan çıkan ürünlerin de o derece lezzetli olduğunu düşünmüşümdür hep. Sanıyorum birkaç ufak değişikliğin ardından bu mutfak modeli benim isteklerime hizmet edebilecek kalitede.


Yer döşemesi ve dolapların rengi benim için çok çekici olmasa da bu mutfak kullanımda kolaylık sağlayan özellikleriyle kalbimi çaldı.

Yukarıdaki fotoğrafları incelediğinizde; solda kapalı görünün dolap kapakları açıldığında karşınıza ufak bir kiler çıkıveriyor ve tüm dağınıklık, işiniz bittiğinde, kapakların ardında kalıyor.

Hemen yanındaki dolabın kapağını açtığımızda ise yine tüm dağınıklığın ortadan nasıl kaldırılabildiğini görüyoruz. Bu bölmeler her ailenin zevkine göre yeniden düzenlenebilir ama tüm o kahve ürünlerinin bana çok çekici geldiğini söylemeliyim.

Sanıyorum bu fotoğraf hep hayalini kurduğumuz temiz ve düzenli ama hiç bu hale gelmeyen mutfağın görüntüsü. Hoş kim bize bu kadar çok mutfak dolabı verdi de biz etraftakileri kaldırmadık ki? Siz ne dersiniz?

İşte bayıldığım bir diğer kısım. Ocak bölümünün duvarına uygulanan ayna, mutfak edevatlarının asılacağı askılık ve raf sistemi sizce de harika bir fikir olmamış mı? Bu uygulamalar sayesinde yemeği yaparken duvara bakmak yerine arkamızda kalan hayata dahil olabiliriz ve tüm ihtiyacımız olanlar da elimizin altında olur.

Her noktasına bayıldığım bu görüntünün bir diğer güzel yanı da sıçrayan her çeşit lekenin kolaylıkla temizlenebileceği yüzeylere sahip olması. 

Böyle düzenlenebilecek bir mutfağa sahip olursam sanıyorum fotoğraflardaki dizaynda çok ısrarcı olurum. Neden olmasın? Ben mesajımı evrene yollayayım değil mi? O bana dönecektir ;)
Sizin mutfak hakkındaki yorumlarınız nedir? Beğendiniz mi?

10 yorum:

  1. ben mutfakta vakit geçirmeye bayılırım
    ama mutfak dediğin yaşayacak
    tezgahta su ısıtıcısı
    ekmek kızartma duracak :))
    bıçak seti vs.
    öyle show room gibi mutfak olur mu hiç :)))
    Allah sana gönlüne göre versin tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Haklısın valla ben onu showroomdan sıcak aile mutfağına döndürürüm. Hiç canımızı sıkmayalım ;)

      Sil
  2. Böyle mutfağım olsun :) da nasıl sevmeyeyim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de :) Yani ben bile bu mutfakta neler yaparım neler ;)

      Sil
  3. Bu mutfakta zaman nasıl geçer kim bilir?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.