Lucifer - Yabancı Dizi

Bir gün şeytan cehennemden sıkılır ve dünyaya inmeye karar verir. Cehennemdeki bekçiliğini bırakarak yardımcısı Maze ile beraber kişiliğine en uygun yer olan bir gece kulübü açar. Lucifer Morningstar artık dünyada ve Lux adlı gece kulübünün sahibidir. Yakışıklı, zengin, kadınların hep etrafında olduğu ve gece hayatını seven şeytan artık aramızdadır.


Bir akşam kazayla Chloe adında bir polisle yolları kesişir. Ve yeni davalarla uğraşmak, ölüm nedenlerini bulmak, suçluları sorguya çekerek en gizli arzularını öğrenmek Lucifer'in yeni zevki olur. Tabi Chloe’ye olan beğenisi de bunda etkilidir.Bu bir nevi polisçilik oyunu zamanla Chloe’nin güvenini kazanmasıyla dışarıdan yardımcılık şekline döner

Ancak Chloe Lucifer’in kimliğine inanmadığı için olaylar her bölümde sarpa sarar. Bölümler ilerledikçe bir çok suç, karakterlerin aileleri, psikolog ve bir çok melekle karşılaşacaksınız. Favori karakterim Maze ile psikolog Linda arasında gidip gelmekte. Polisiye komedi tarzı olarak açıklayabilirim türünü. Şuan 2. Sezon devam ediyor. Komiklik yönünden ilk sezonu daha başarılı bulsam ve 2. Sezon hep polisiye üzerine yoğunlaşsa da halen sıkılmadan izliyorum.

Ortada şeytan, kurt adam, vampir ya da daha farklı fantastik ögeler varsa kesin bir şans veririm. Hem kendini beğenmiş bir şeytanla tanışmak hem de fantastik örgüsüyle sarılmış bir polisiye izlemek isterseniz Lucifer sizi bekliyor.
Peki sizler Lucifer'ı hiç izlediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler :)

Yazan: Didem

14 yorum:

  1. ben de severek ve eğlenerek izliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Dizi önerisi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Dizi hakkındaki fikirlerini bekliyorum o zaman :)

      Sil
  4. İzlemedi ama çok merak ettim şu anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğleneceğini düşünüyorum. Umarım beğenirsin.

      Sil
  5. ben başladım sonra supernatural başladım sonra bunu unuttum iyiki hatırlattınız şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo başladıysanız izledikçe şaşıracaksınız. Bir sürü yeni karakter var. İyi seyirler :)

      Sil
  6. Izlemedim daha gilmorelari tamamlamaya çalisiyorum 😄😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gilmore'da sıcacık bir hikaye. Ben de Gilmore'u tamamlayamadım halen :) Lucifer'i de izlenecekler listesine ekleyebilirsin ;)

      Sil
  7. konusu ilgi çekici izlemeyi düşünüyorum :) teşekkürler.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.