Mutfak Değil; Bir Yaşam Alanı

Günlük yaşam her birimizi daracık apartman dairelerine hapsetmiş olsa da her birimizin içinde geniş, ferah ve içerisinde rahatça hareket edebildiğimiz odaların olduğu kocaman evlerin hayalleri var. İşte o evlerden birinin mutfağına götürmek istiyorum sizleri. Kocaman ve belki de içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir mutfak.


Onlarca dolap, kocaman bir masa, her noktasına rahatça ve elbette kolayca erişebileceğiniz bir mutfak sizlerin de hayali değil mi? Keşke her isteyen sahip olsa ne güzel olur. Mesela böyle bir mutfakta tüm aile birlikte ya da misafirlerinizle uzun süren, bol sohbetli yemekler nasıl olurdu?

Hiç kimsenin kalkmak istemeyeceği ve herkesin kendisini evinde hissedeceği şekilde düzenlenmiş ve dekore edilmiş bu mutfak her noktasıyla favorilerim arasında yerini çoktan aldı. Sizlerin de fikirlerini oldukça merak ediyorum. Mesela ahşap masadan hoşlandınız mı? Ya sandalyelere yerleştirilmiş postlardan? Tüm dolapların beyaz oluşu sizce nasıl?

Ve elbette masanın üzerindeki muhteşem avizeyi de sormadan geçemeyeceğim. Tek kelimeyle bayıldım :) Kocaman fırını, masanın altındaki halısı, her şeyi ama her şeyi favorim oldu.


Haydi söyleyin bu mutfak sizlerin de hayallerine hitap ediyor mu yoksa sizinkilerden çok çok uzak bir mutfak mı? Sizin mutfağınız nasıl olmalı?

Not: Görseller www.desiretoinspire.com dan alınmıştır.

10 yorum:

  1. çok güzel çok beğendim.. :-))

    YanıtlaSil
  2. Benim evim zaten 1+1.Amerikan mutfak :) Yani salonla mutfağımın toplamı bu kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki de çok farklı sayılmaz ama hayal ediyoruz ;) Böyle bir mutfak istemez miydiniz mesela?

      Sil
  3. ben çok isterdim boyle bır mutfak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bir gün olur diyelim o zaman :) Bir size bir de bana.

      Sil
  4. Böyle bir mutfağım olsa var yaaaaa....
    Mutlu eden fotolar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üff neler yapardım diyorsun :)) Hadi inşallah o zaman.

      Sil
  5. Ben büyük değil de minimal şeyleri seviyorum sanırım.Kim temizleyecek diye düşündüm hemen :)Görüntü güzel ama tabi :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.